Column

Een nieuw positief jaar!

Een nieuw positief jaar!

01-01-2021

Jeetje, het was me het jaartje wel. Ik heb mijn salon nu ruim 13 jaar aan de Eenlandsweg 17 in Halsteren en ik durf te zeggen dat het afgelopen jaar het meest rare en onzekere is geweest van allemaal.

Ik weet niet hoe het met u is, maar ik ben blij dat we in 2021 zijn aangekomen. Dit jaar zal niet zo van start gaan zoals we waarschijnlijk allemaal zouden willen, maar ik denk, dat als we er op een positieve manier tegenaan kijken het alleen maar beter kan worden.

Dat wens ik u dan ook, een heel mooi positief jaar, met veel gezondheid en geluk.

Zorg goed voor uzelf, gun uzelf tijd en ruimte om te genieten. Wat de salon betreft, hier kunt u met een gerust gevoel naar toe komen. Ik werk op een veilige manier, volgens de richtlijnen, maar zonder dat we allebei het gevoel hebben dat het totaal anders is dan anders.

U kunt bij mij terecht voor een heerlijk ontspannende behandeling, maar ook voor een behandeling die de tijd terugdraait wat huidveroudering betreft.

U kunt u handen laten stralen door mooie gelnagels of een gellack. En ook op gebied van make up geef ik u graag advies. In dit nieuwe jaar sta ik graag voor u klaar.

Lieve groetjes Anna-Marie

Eigenaar: Anna-Marie van Elteren | Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante