column

OP ZOEK NAAR ontspanning, heling of verwerking?

OP ZOEK NAAR ontspanning, heling of verwerking?

01-02-2021

Na het afgelopen jaar kunnen we allemaal wel wat ontspanning en heling gebruiken. Eerder deelde ik mee dat er een actie was voor boekingen gemaakt in december, toen wist ik nog niet dat de praktijk weer gesloten zou zijn. De aanbieding die toen gold, blijft nu geldig t/m februari.

Aangezien het weer wat kouder is, kunt u weer een heerlijke Hotstone of Kruidenstempelmassage reserveren om lekker op te warmen. Ook is er de optie om deze maand nog een heerlijk tropische Lomi Lomi behandeling te ondergaan voor een speciaal tarief. Deze behandeling is een ervaring op zich en bevat meer dan alleen een massage. Het is diepgaand lichaamswerk waarbij de ziel ook wordt aangeraakt. Hieronder kunt u lezen hoe het ongeveer in zijn werk gaat.

We beginnen met een kennismakingsgesprek, daarna volgt een meditatie of bodyscan, ondertussen kun je alvast een beetje denken over wat je intentie is voor de behandeling. Is er iets dat je wilt loslaten? Angst, woede, verdriet? Oude trauma’s helpen helen? Of wil je juist krachtiger worden en voor jezelf opkomen? Voordat de behandeling begint word je nog gevraagd je intentie vast te zetten (voor jezelf of hardop). Er worden nog wat traditioneel Hawaiiaanse rituelen toegepast. Daarna begint de behandeling. Alles bij elkaar duurt dit 2 tot 2,5 uur. Deze behandeling kunt u nu nog reserveren voor € 75,-, vanaf maart gaat de prijs naar € 95,-. Dus boek nog t/m februari een mooie ervaring.

Cadeaubonnen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar en behandelingen aan huis zijn ook mogelijk (alleen nog voor de langere behandelingen en bestaande klanten).

Kastanjelaan 87, Bergen op Zoom | 06 22940604 info@lunanovamassage.nl | www.lunanovamassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante