Column

Verzorg uw huid en ogen, juist nu…

Verzorg uw huid en ogen, juist nu…

01-03-2021

Jeetje, wij hadden toch met zijn allen een jaar geleden niet kunnen verzinnen dat we nu, maart 2021, voor een groot deel van de dag met een mondkapje op zouden lopen.

Maar ja… voor onze eigen veiligheid en die van een ander is het van groot belang dat we het voorlopig even volhouden. Dit kan wel bij sommigen reactie geven op de huid, irritatieplekjes, uitslag of zelfs pukkeltjes. Daarom is het juist nu van groot belang om die huid extra aandacht te geven.

Dat begint met een milde reiniging twee keer per dag, één à twee keer per week een lichte scrub met een lekker masker. En gebruik in de ochtend en avond een crème die geschikt is voor uw huid.

Ook is een behandeling in de schoonheidssalon een aanrader, juist nu. Tijdens de behandeling kan ik dieper ingaan op het probleem van de huid, maar ook kan er tijdens een behandeling extra aandacht zijn voor de ogen, dit is tenslotte het enige wat we van elkaar zien wanneer we een masker dragen. Een speciale oogmassage met een oogmasker zullen uw ogen laten stralen en fijne lijntjes doen vervagen.

Geef de ogen met make-up wat extra dimensie, dit kan al op een heel eenvoudige manier door middel van een lijntje met een oogpotlood en het aanbrengen van een goede mascara op de wimpers.

Wanneer u een afspraak wilt maken of tips nodig heeft, hoor ik dat graag. Pas goed op uzelf! Lieve groetjes, Anna-Marie

Eigenaar: Anna-Marie van Elteren | Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante