column

Op zoek naar ontspanning en heling in deze gekke tijd?

Op zoek naar ontspanning en heling in deze gekke tijd?

01-08-2021

Wat een gekke tijd is het geweest: scholen weer dicht, kinderen in de stress, ouders ook en veel angst bij diverse groepen mensen. Nu kunnen we allemaal wel wat ontspanning en heling gebruiken.

Nieuw bij LunaNova Massage is een combinatie van lichaamswerk (massage) en mindfulness. Met diverse technieken uit de mindfulness kan ik u naast de massage nog andere technieken/oefeningen leren die u zelf ook thuis kunt toepassen en die kunnen bijdragen aan uw welbevinden.

Ook wil ik nog even de kindermassages bij jullie onder de aandacht brengen, zeker nu veel kinderen weer een heftige tijd achter de rug hebben. Minder structuur geeft bij daarvoor gevoelige kinderen ook veel onrust. Massage is een manier om rust te brengen bij deze kinderen. U als ouder bent natuurlijk bij de behandeling aanwezig en kunt zo ook weer tips meenemen naar huis die u zelf kunt toepassen bij uw kind.

Cadeaubonnen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar en behandelingen aan huis zijn eveneens mogelijk (alleen nog voor de langere behandelingen en bestaande klanten).

Kastanjelaan 87, Bergen op Zoom | 06 22940604 info@lunanovamassage.nl | www.lunanovamassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante