Adverteren werkt!

bruisende zaken

Stralend weer naar huis

Stralend weer naar huis

01-10-2021

Mensen een moment van ontspanning bieden en ze laten genieten van een behandeling, dat is telkens weer het streven van schoonheidsspecialiste Jamie-Lee Verweij. “En als mijn klanten dan weer met een stralende en zijdezachte huid naar huis gaan, dan is dat voor mij de mooiste beloning die er is.”

Hoewel ze oorspronkelijk een opleiding tot verpleegkundige volgde en die ook daadwerkelijk afrondde, wist Jamie-Lee eigenlijk altijd al dat ze zich daarnaast verder wilde verdiepen in de schoonheidsbranche. “Helemaal omdat ik vroeger zelf ook een slechte huid had en ook anderen wil helpen om daar van af te komen.” Ze volgde dan ook nog een opleiding tot allround schoonheidsspecialiste en opende enkele jaren geleden haar eigen salon in Bergen op Zoom: Schoonheidssalon Jamie-Lee.

Behandelingen

“Zowel vrouwen als mannen zijn bij mij aan het juiste adres voor diverse huidverbeterende behandelingen voor lichaam en gezicht. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan microneedling door middel van de Dermapen of een huidverbeterende gezichtsbehandeling.” Daarnaast verzorgt Jamie-Lee in haar salon ook beautybehandelingen als wimperlifting en henna brows. “En daar blijft het wat mij betreft niet bij. Ik blijf mij constant verder ontwikkelen in dit vakgebied om mijn klanten een steeds breder aanbod aan behandelingen te kunnen bieden. Uiteraard altijd behandelingen op maat, volledig afgestemd op de persoon die op dat moment in de behandelstoel ligt, met producten die bij hem of haar passen.” Jamie-Lee houdt van haar werk en die passie ervaren ook haar klanten. “Daarnaast krijg ik regelmatig te horen dat mensen zich bij mij in de salon snel op hun gemak voelen en dat ik altijd goed advies geef waar mijn klanten ook echt wat aan hebben. Ik neem bovendien voor iedereen uitgebreid de tijd en doordat ik een salon aan huis heb, ben ik ook nog eens zeer flexibel in het inplannen van de behandelingen. Alles om mijn klanten dat momentje van ontspanning en een stralende en zijdezachte huid te kunnen bieden.”

Schoonheidssalon Jamie-Lee | Wassenaarstraat 25 | Bergen op Zoom | 06-5073407 3 | www.schoonheidssalon-jamie-lee.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Vakantiekilo’s reduceren
Vakantiekilo’s reduceren
Bergen op Zoom Bruist

Herfst!
Herfst!
Bergen op Zoom Bruist

Ook zo’n last van stress?
Ook zo’n last van stress?
Bergen op Zoom Bruist


Op naar een killer-booty!
Op naar een killer-booty!
Bergen op Zoom Bruist


BIKINI READY
BIKINI READY
Bergen op Zoom Bruist

Snacken zonder schuldgevoel
Snacken zonder schuldgevoel
Bergen op Zoom Bruist

Snacken zonder schuldgevoel
Snacken zonder schuldgevoel
Bergen op Zoom Bruist


De toekomst weer  positief tegemoet
De toekomst weer positief tegemoet
Bergen op Zoom BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).