column

Herfst!

Herfst!

01-10-2021

Een heerlijke tijd, de wereld transformeert, bladeren vallen, het wordt weer kouder, soms heeft dit ook effect op je stemming. Zorg daarom extra goed voor jezelf, heb jezelf lief.

Massages hebben natuurlijk ook effect op je stemming, je kunt je er lichter, geliefd, aangeraakt, verbonden en gewoon ook lekkerder in je vel door voelen. Gun jezelf dit! Een massage kan zoveel meer zijn dan alleen maar het losmaken van spieren en even ontspannen. Al kan dit natuurlijk ook heel fijn zijn.

Met een energetische massagebehandeling bijvoorbeeld, kun je op diepere lagen van je zijn werken en hierdoor kun je thema’s aanboren waaraan je graag wil werken. Door een intentie te stellen voor de behandeling kan de behandeling een veel diepere werking krijgen, meer op mentaal en emotioneel niveau. Er kan van alles loskomen…en dat mag. Ik zorg voor een veilige omgeving en ruimte waarin jouw gevoelens er mogen zijn en ook los mogen komen. Ik ben er voor je, om je te laten voelen wat je lichaam je wil vertellen.

Omdat veel mensen momenteel meer angst kennen en hierdoor stress ervaren is een energetische behandeling juist voor deze mensen geschikt. Maar ook voor mensen met (klein) trauma (geen verwondingen) kan een (of meerdere) behandeling(en) heel fijn werken. Dit doordat het je inzichten kan brengen met betrekking tot de nodige heling. Door middel van een gesprek voorafgaand aan de behandeling komen we samen tot een thema voor die behandeling, om dit te ondersteunen gebruiken we je stem, inzichtkaarten of bijvoorbeeld een steen (of natuurlijk iets van jezelf). Ben jij er aan toe om op een dieper niveau aan jezelf te werken? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor een wellness, sport- of ontspanningsmassage ben je natuurlijk ook hartstikke welkom.

Joyce

Kastanjelaan 87, Bergen op Zoom | 06 22940604 info@lunanovamassage.nl | www.lunanovamassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante