bruisende zaken

Met een werkplek check maak je een bruisende start voor een gezond zittend 2023!

Met een werkplek check maak je een bruisende start voor een gezond zittend 2023!

01-01-2023

Het nieuwe jaar is begonnen. Aan de slag maar weer! Betekent dat voor jou vele uren zittend op een stoel, achter een beeldscherm? Werk je thuis, op kantoor of flex? Heb je meteen of na een poosje pijn in je rug, nek, schouders en/of polsen?

Negeer fysieke klachten niet!

Beginnende klachten zullen toenemen in de loop der tijd. Dat kan leiden tot verzuim, langere herstelperiode en impact op je sociale leven. Het kost niet alleen meer tijd, maar ook geld dat je kwijt bent aan medische hulp en fysiotherapie. Een werkplek thuis is net zo belangrijk als op kantoor.

Oplossing: een persoonlijke werkplek check en instructie

Dit levert direct inzicht en verbetering op. Dat doe ik op locatie, op kantoor of thuis. Het zijn soms maar kleine aanpassingen die het verschil maken. Ons lichaam reageert snel op verandering, zowel positief als negatief.

Investeren in een goede werkplek verdient zichzelf terug

Investeren hoeft niet kostbaar te zijn. Welke stoel en bureau het beste bij je passen is voor elk lichaam anders. Daar help ik je bij. Ik ben zelfstandig dealer van diverse fabrikanten en heb daardoor een ruime keuze. Schaf niet ongezien iets aan. Dat is zonde van de uitgave. Ik zet stoelen op proef, omdat je de tijd nodig hebt om te ervaren of je de juiste keuze hebt gemaakt.

Gun jezelf of je medewerkers dagelijks een gezond zittende werkdag!

Flex, thuis en op kantoor

Nieuwjaars actie: Gratis werkplek instructie t.w.v. € 75,- bij aanvraag van een proefplaatsing!

Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13, Bergen op Zoom +31 610202148 | info@gezondzittendwerken.nl | www.gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys