bruisende zaken

Als je haar maar goed zit...

Als je haar maar goed zit...

01-03-2018

“Bij ons ga je pas weer naar buiten

als je kapsel helemaal naar wens is.” Vanuit die gedachte zetten Rian Quik en haar team zich al meer dan dertig jaar vol enthousiasme in voor iedereen die plaatsneemt in een van de stoelen van Kapsalon Rian.


Passende coupe

“Blije klanten, dat is mijn passie. Ik hoor weleens van nieuwe klanten dat zij voorheen direct bij thuiskomst hun haar wasten omdat het toch niet helemaal lekker zat. Dat kan toch niet! Bij ons ga je niet naar buiten met een onderbuikgevoel. En mocht dat wel zo zijn, dan gaan wij samen met jou aan de slag om je goed te laten voelen over jouw kapsel. In onze ogen is je kapsel toch belangrijker dan je in eerste instantie zou denken, zeker voor hoe je je voelt. Ik ben dus pas tevreden als de klant dat is.”


Kwaliteit

“Man, vrouw, jong en oud, iedereen is welkom om plaats te nemen in een van de stoelen in onze gezellige salon. En of je nu komt voor een knip- of verfbeurt, we gaan altijd voor het mooiste eindresultaat. 


 “De klant staat bij ons voorop”

Wij vinden het erg belangrijk dat jouw kapsel niet alleen goed zit wanneer je bij de kapper naar buiten loopt, maar ook wanneer je zelf voor de spiegel je haren doet. Wij zorgen dus altijd voor een professioneel gekapte coupe, waarmee jij zelf ook goed overweg kunt. Alsof je altijd net bij de kapper vandaan komt.”


Blijven ontwikkelen

“Om die kwaliteit te kunnen garanderen volgen we regelmatig cursussen bij Schwarzkopf, het merk waar wij mee werken. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends, ontwikkelingen en technieken en kun je dus zowel voor een trendy coupe als een wat traditioneler kapsel bij ons terecht. De klant en diens wensen staan bij ons voorop. Toe aan een nieuwe coupe of een mooie, vakkundig aangebrachte kleur in je haar? Maak dan zeker eens een afspraak bij Kapsalon Rian.”


Kapsalon Rian

Kerkstraat 30 

4725 AJ Wouwse Plantage

Facebook



Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys