bruisende zaken

Maatwerk voor elke klant

Maatwerk voor elke klant

01-03-2018

Hypotheken en verzekeringen,

je kunt ze natuurlijk zelf regelen, maar je kunt er ook voor kiezen om hiervoor de hulp in te schakelen van een betrouwbare en kundige partner. “De meest verstandige oplossing”, aldus Matty Duijvelaar van Duijvelaar & Groffen Verzekeringen en De Hypotheekshop.


Zakelijk & particulier

“Wij adviseren en bemiddelen op het gebied van hypotheken en verzekeringen, in de breedste zin van het woord. Dus zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Door goed naar onze klanten te luisteren kunnen wij iedereen advies op maat en de best passende hypotheek en/of verzekering bieden.”


Klant staat voorop

“Kies je voor ons, dan weet je zeker dat je met een betrouwbare partner in zee gaat. Het belang van de klant staat bij ons ook altijd voorop. Net als het gemak voor de klant. Dat blijkt onder andere uit het feit dat wij heel flexibel zijn met het inplannen van afspraken. Kan een klant echt niet tijdens kantooruren, dan behoort een afspraak in de avond of in het weekend zeker ook tot de mogelijkheden. 


Betrouwbare partner met verstand van zaken 


Sowieso vullen wij onze agenda niet van minuut tot minuut met afspraken. Zo kunnen we voor iedereen uitgebreid de tijd nemen en hebben we ook de ruimte in onze agenda om op heel korte termijn nog een afspraak in te plannen, mocht dat door omstandigheden een keer nodig zijn. De huidige markt is snel, dus mensen willen ook snel kunnen schakelen. Daar spelen wij zo op in.”


Alleen maar voordelen

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om alles zelf via internet te regelen, maar dan mis je volgens Matty net dat stukje specialistisch advies dat juist zo belangrijk is. “Bij ons krijg je dat wel! Bovendien wordt al ons advies duidelijk onderbouwd, zodat de klant begrijpt waar we het over hebben, en alles wordt schriftelijk vastgelegd. Alleen maar voordelen dus...”


Duijvelaar & Groffen Verzekeringen / De Hypotheekshop

Rijkebuurtstraat 5, Bergen op Zoom

Tel. 0164-258058

Eigenaren: Matty Duijvelaar en Jack Groffen

www.duijvelaar-groffen.nl

www.hypotheekshop.nl/bergenopzoom

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante