bruisende zaken

Uitvaart volgens uw wens

Uitvaart volgens uw wens

29-06-2018

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Daar zijn ze zich bij Uitvaartverzorging Marius Terol maar al te goed van bewust. Zij zetten zich dan ook elke keer weer persoonlijk en betrokken in om van elke uitvaart een waardig en mooi afscheid te maken.

“Uw uitvaart, een weerspiegeling van uw leven”

Hoe het begon “Eigenlijk werk ik al mijn hele werkzame leven in de uitvaart-branche”, vertelt Marius. “Van rouwautochauffeur ben ik steeds verder opgeklommen in het vak.” Toen zijn vrouw Suleika zo’n elf jaar geleden aangaf voor zichzelf te willen beginnen, was het voor hem dan ook meteen duidelijk in welke branche dat moest zijn. “Sindsdien runnen we samen onze uitvaartonderneming. Ik als aanspreekpunt en ‘gezicht’ naar de mensen toe en Suleika verzorgt alles achter de schermen. Een fijne taakverdeling die bijzonder goed werkt.” Persoonlijk, betrokken & professioneel Een uitvaart moet passen bij hoe de overledene heeft geleefd, daar is het stel van overtuigd. Suleika: “Binnen de grenzen van de wet is dan ook alles mogelijk. Hoe mensen ook invulling willen geven aan een uitvaart, wij regelen het van A tot Z om er een persoonlijk en waardig afscheid van te maken, passend binnen het budget natuurlijk. Persoonlijk en betrokken, maar tegelijkertijd professioneel zijn enkele van onze speerpunten, net als transparant werken en het leveren van kwaliteit. De dankbaarheid van de nabestaanden is het mooiste wat wij hiervoor terug kunnen krijgen.” Nieuwe naam Met hun jarenlange ervaring in de uitvaartbranche hebben Marius en Suleika hun sporen inmiddels wel verdiend. Marius: “Dat wij per 1 juli werkzaam zijn onder een nieuwe naam – Uitvaartverzorging Marius Terol – maakt daarin geen verschil. De naam is veranderd, maar onze dienstverlening blijft hetzelfde, ongeacht of en waar u verzekerd bent.”

Wassenaarstraat 25, Bergen op Zoom | 0164-652852 | www.mariusterol.nl Eigenaren: Marius Terol en Suleika Terol-Schoumacher

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys