bruisende zaken

 Fashion voor iedereen

Fashion voor iedereen

29-06-2018

Een inspirerende en sfeervolle boutique met vriendelijk geprijsde damesfashion voor een hele grote doelgroep.

LEUKE COMBINATIES. PROBEER HET ZELF EENS EN KOM LANGS!

Bij Elly’s Boutique kun je terecht voor een goed en eerlijk advies. Wij richten ons op kleding voor iedere gelegenheid, voor een brede doelgroep met leuk te combineren schoenen, tassen, accessoires en nog veel meer! Het assortiment is breed, voor alle leeftijden, in kleine tot grote maatvoering.

Elly’s Boutique zit in een prachtig pand op de hoek van de Grote Markt/Zuivelstraat in Bergen op Zoom. Kom eens langs in onze Boutique. Je bent van harte welkom in onze boutique waar je onder het genot van een heerlijk kopje koffie vrijblijvend kunt rondkijken. Laat je verrassen en we zien je graag in onze winkel!

Zuivelstraat 1, Bergen op Zoom | 0164-315066 | www.facebook.com/Ellys.Boutique.online | www.instagram.com/ellystougie

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante