Bruisende zaken

It‘s all Beauty

It‘s all Beauty

30-09-2018

Mijn naam is Wendy Hagenaars. Ik ben de eigenaresse en oprichtster van Salon de Engel. Kom in mijn salon genieten van een moment voor jezelf in een aangename en sfeervolle omgeving.

“Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken om samen de mogelijkheden te bekijken.”

Mijn uitdaging Als jong meisje was ik al bezig met haren. Mijn uitdaging was om iedereen van een mooi kapsel te voorzien en het beste uit mezelf te halen. Ik volgde mijn droom. Inmiddels ben ik niet alleen maar een kapster, maar een echte allroundster. Professioneel en persoonlijk Als schoonheidsspecialiste verzorg ik niet alleen de basisbehandelingen, ik heb me ook gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en anti-aging. Ik houd mijn kennis op peil door het volgen van webinars, masterclasses, trainingen en workshops. Daarnaast ga ik naar beurzen en shows. Dit zorgt ervoor dat ik altijd behandelingen kan bieden die gebaseerd zijn op de nieuwste ontwikkelingen, de nieuwste professionele apparatuur en hoogwaardige producten en persoonlijke aandacht. Resultaat In mijn salon kun je daarom terecht voor wimperlifting, permanent make-up, gelnagels, gellac, pedicure-, schoonheids-, en kappersbehandelingen. Ik werk enkel met de beste producten zoals: Goldwell, LOOkX Cosmetics, Decleor en Alessandro. Liefs, Wendy Hagenaars

Molenwieken 2a | Halsteren | 06 11 30 91 93 | www.salondeengel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante