bruisende zaken

Knippen én meer

Knippen én meer

31-10-2018

Met meer dan twintig jaar ervaring in het kappersvak stond het voor de oorspronkelijk uit Thailand afkomstige Chawisa vast dat ze ook hier in Nederland haar beroep voort wilde zetten. En dat niet alleen, ze wilde haar klanten zelfs nog meer kunnen bieden...

Hét adres voor permanente make-up

Microblading “Inmiddels runt Chawisa alweer sinds 2013 een succesvolle kapsalon aan huis”, vertelt haar echtgenoot Robert enthousiast. “Omdat er hier in de regio behoorlijk wat kapsalons zijn, besloot zij zich ter aanvulling op het kappersvak ook te gaan specialiseren op het gebied van permanente make-up.” Chawisa volgde hiervoor diverse opleidingen, waaronder in haar geboorteland Thailand waar het toepassen van permanente make-up zelfs nog populairder en daardoor gebruikelijker is dan hier in Nederland. “Sinds 2015 is iedereen daardoor bij Studio Chawisa ook aan het juiste adres voor permanente make-up via microblading.” Perfectie “Iedereen is welkom bij Studio Chawisa; jong en oud, man en vrouw is hier dus aan het juiste adres voor een nieuwe coupe tegen een scherpe prijs. En dan heb ik het dus niet alleen over mensen met ‘Aziatisch haar’, integendeel zelfs. Chawisa heeft speciaal cursussen gevolgd om zich ook te specialiseren op het gebied van Europees haar waardoor iedereen bij haar terechtkan. Kwaliteit staat voor haar voorop en je kunt ervan uitgaan dat zij voor al haar klanten zeer uitgebreid de tijd neemt. Pas als een kapsel of de permanente make-up er perfect uitziet, is Chawisa tevreden en dat zorgt dan ook telkens weer voor zeer enthousiaste reacties van haar klanten. Je uiterlijk is en blijft immers toch je visitekaartje en met die gedachte in haar achterhoofd streeft Chawisa altijd naar het best mogelijke resultaat.”

Toe aan een nieuwe coupe of ben je geïnteresseerd in permanente make-up? Maak dan zeker eens een afspraak bij Studio Chawisa!

Eigenaar: Chawisa Kuijl | De Wilg 48, Hoogerheide 06-31566798 | www.studiochawisa.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante