bruisende zaken

Traditionele Indonesische massages

Traditionele Indonesische massages

31-10-2018

Masseren met gevoel, dat is wat Corrie de Penning in haar traditionele Indonesische massage-wellness-therapie praktijk in Bergen op Zoom doet. Intuïtieve massages die bij tal van klachten kunnen worden ingezet.

Massages vanuit het hart

Pitjit “Als kind was ik al een klein kruidenvrouwtje”, begint Corrie haar verhaal lachend. “En ook toen deed ik al heel veel op basis van mijn gevoel, zoals bijvoorbeeld de massage die ik mijn nicht gaf toen die daar om vroeg. Zij gaf aan dat mijn technieken wel heel erg op de traditionele Indonesische Pitjit technieken leken. Nieuwsgierig als ik was, ben ik me daarin gaan verdiepen, heb me laten scholen en zo’n twee jaar geleden opende ik de deuren van mijn eigen Pitjit praktijk.” Maatwerk “Pitjit draagt bij aan het helen van lichamelijke en geestelijke klachten en kan daardoor in heel veel situaties worden toegepast. Rugklachten, stress, spierspanning, hoofdpijn en ga zo maar door. Van tevoren weet ik in principe niet hoe een behandeling eruit gaat zien omdat ik mij echt laat leiden door mijn gevoel. Dat maakt mij duidelijk welke behandeling ik het beste toe kan passen op de persoon die bij mij aanklopt voor hulp. Een behandeling bij Pitjit Praktijk Melati is daardoor altijd echt maatwerk.” Blokkades opheffen Dat maatwerk noemt Corrie niet de enige meerwaarde van haar praktijk. “Ik neem ook altijd heel uitgebreid de tijd voor al mijn cliënten. Maar het resultaat van de behandelingen is natuurlijk de grootste meerwaarde

Ik ga verder dan alleen pijnbestrijding, maar probeer ook de oorzaak van klachten weg te nemen door blokkades in het lichaam op te heffen. En als je dan achteraf enthousiaste reacties krijgt en hoort dat mensen weer het gevoel hebben dat ze de wereld aankunnen, is dat de mooiste beloning die er is.”

Louis Porquinlaan 1, Bergen op Zoom | 06-52348852 www.pitjitpraktijkmelati.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante