bruisende zaken

De eerste duurzame schoonheidssalon

De eerste duurzame schoonheidssalon

01-12-2018

Niet alleen haar klanten mooier maken, maar tegelijkertijd ook de wereld, dat is de drijfveer van Loes Frijters. In haar duurzame schoonheidssalon helpt zij vol enthousiasme iedereen mooi zichzelf te zijn, met respect voor natuur en milieu.

Mooi jezelf zijn, met respect voor natuur en milieu

Milieuvriendelijk en duurzaam “Wij zijn de eerste duurzame schoonheidssalon van Nederland. Ik ben zelf opgegroeid in de natuur en ik wil niet dat deze helemaal ‘naar de knoppen’ gaat. Dat is voor mij de belangrijkste motivatie om zo duurzaam mogelijk te werken. Wij werken dan ook met 100% biologische producten en zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijke gebruiksmaterialen. De salon zelf is eveneens zo verantwoord mogelijk ingericht met natuurlijke materialen en we maken gebruik van zonne-energie en/of groene energie.” Maatwerk Loes biedt dus duurzame behandelingen met veel zorg en aandacht voor haar klanten en de focus op kwaliteit. “Klanten zijn in mijn salon aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen, zowel huidverzorgend als huidverbeterend, wellness, therapeutische lichaamsbehandelingen en groene cosmetica. Op mijn website is hier een overzicht van te vinden. Een behandeling in mijn salon komt altijd neer op maatwerk, want ik stem elke behandeling af op de huidconditie van de klant en het seizoen, want de huid is in ieder seizoen weer anders. Zelfs de huidverzorgingsproducten voor thuis worden op maat gemaakt. Daarbij maak ik gebruik van etherische oliën en fytotherapie. Ik werk met de merken Société Provençale d’ Aromathérapie (100% pure etherische olie) en Les Gavots de Provence (fytotherapie). Zij worden gemengd in een laboratorium en zijn zeer effectief.” Passie Loes weet zich niet alleen te onderscheiden door het duurzame karakter van haar schoonheidssalon, maar ook door haar eigen passie. “Iets wat ook mijn klanten waarderen, ik krijg regelmatig mooie complimenten." Ben jij ook bewust bezig met je lichaam, gezondheid en levensstijl? Wil je van het leven genieten en er mooi, gezond en fit uitzien? En respecteer jij de natuur en het milieu? Maak dan zeker eens een afspraak bij InBalance face- & bodycentre

Wouwsestraatweg 155, Bergen op Zoom 06-22603112 - www.saloninbalance.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante