bruisende zaken

For a perfect body

For a perfect body

01-12-2018

Last van overgewicht en wil je graag die extra kilo’s kwijt? Maak dan zeker eens een afspraak bij PerfectPower in Bergen op Zoom. Met behulp van SLIMdiet helpt eigenaresse Anrieta Luijks al haar klanten op een gezonde wijze af te vallen.

Een slanker lichaam en een gezondere levensstijl

SLIMdiet “Achttien jaar geleden ben ik gestart met mijn afslankstudio”, vertelt Anrieta. “Destijds werkte ik nog met de TFM-methode, oftewel afslanken door te sporten in speciale warmtecabines en sinds 1 januari 2017 ben ik daarnaast ook actief als SLIMdiet coach. Met ingang van 1 oktober ben ik mij volledig op dit laatste gaan focussen en is mijn praktijk verhuisd naar de Melkfabriek.” Vier stappen “Bij het SLIMdiet gaan we in vier stappen de overtollige kilo’s te lijf. Na een gratis intakegesprek en de mogelijkheid om voor € 49,95 de assortimentsbox aan te schaffen zodat je alle smaken kunt proeven, beginnen we met stap 1: de eerste 60% van de kilo’s die je kwijt wilt door alle maaltijden te vervangen door SLIMdiet-producten. Bij stap 2 bestaat de avondmaaltijd weer ‘gewoon’ uit vlees of vis en groente om nog 30% van de gewenste kilo’s te verliezen. Bij stap 3 kun je weer ‘gewoon’ ontbijten en bij de laatste stap worden ook de SLIMdiet-producten voor de lunch geschrapt. Als je dan uiteindelijk weer op je streefgewicht bent, is je eetpatroon zo aangepast dat de kilo’s er ook af moeten kunnen blijven.” Het werkt echt “Wat het voordeel is van SLIMdiet? Om te beginnen is het het goedkoopste eiwitsupplement, dat maakt het toegankelijk voor iedereen. Je kunt er weliswaar ook voor kiezen om het online te volgen, maar persoonlijk contact werkt toch het best. Je hebt dan immers wekelijks een weegmoment wat meteen zorgt voor een stok achter de deur. En nog een voordeel... het werkt écht. In principe kan iedereen afvallen met SLIMdiet. Wil jij dus ook kilo’s kwijt? Maak dan meteen een afspraak!”

PerfectPower - Eigenaar: Anrieta Luijks - Bruinevisstraat 32, Bergen op Zoom - 06-24718103 - www.perfectpower.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Bergen op Zoom Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).