bruisende zaken

Permanente make-up? Bergitha laat jou stralen

Permanente make-up? Bergitha laat jou stralen

01-12-2018

Wil jij er graag de hele dag mooi en verzorgd uitzien? Dan is permanente make-up dé oplossing. In haar salon PMU Bergitha laat permanente make-up specialist Bergitha al haar klanten weer stralen.

“Ik streef altijd naar het meest natuurlijke resultaat”

Natuurlijke look “Of het nu gaat om een medische of een cosmetische toepassing, ik ga altijd voor het mooiste resultaat”, vertelt Bergitha. “Het mooiste én het meest natuurlijke welteverstaan, want ik vind het zeer belangrijk dat de permanente make-up heel natuurlijk overkomt om de mooie persoonlijkheid van mijn klanten te benadrukken. Uiteraard doe ik dit altijd in nauw overleg en als je nog niet helemaal zeker weet wat voor jou de beste optie is, is dat geen enkel probleem. Ik adviseer je maar al te graag over de mogelijkheiden om te komen tot het mooiste resultaat en een honderd procent tevreden gevoel.” Allround permanente make-up specialist Bergitha voert haar werk niet alleen uit met heel veel passie, maar ook met ontzettend veel vakkennis. “Ik heb een allround opleiding gevolgd aan de PMU Academie van Irma Hulscher, dé autoriteit op het gebied van permanente make-up, om mijn klanten het beste resultaat te kunnen garanderen.” Daardoor is Bergitha gespecialiseerd in alle vormen van permanente make-up: wenkbrauwen, eyeliners en lippen, maar ook in dermatografie behandelingen zoals het camoufleren van littekens na een operatie, vitiligo, alopecia en areola. “En ik ben nooit uitgeleerd! Om ook op de hoogte te zijn van alle nieuwste ontwikkelingen en trends volg ik nog steeds regelmatig masterclasses. En waar ik het allemaal voor doe? Tevreden, stralende klanten zijn voor mij de grootste beloning.” Het mooiste resultaat Kies je voor PMU Bergitha, dan kies je voor kwaliteit. “Ik zet alles in drie keer voor de mooiste en meest intense kleur waar je lang plezier van hebt. Bovendien werk ik uitsluitend met de beste producten voor het mooiste resultaat." Wil jij er dus ook de hele dag mooi en verzorgd uitzien? Maak dan meteen een afspraak, dan laat ik je weer stralen

PMU Bergitha | 06  10781735 Eigenaar: Bergitha Prins Valkestraat 4, Hoogerheide www.permanentemakeupbergitha.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Genieten op een veilige manier
Genieten op een veilige manier
Bergen op Zoom Bruist


Ik laat je   schitteren in stijl
Ik laat je schitteren in stijl
Bergen op Zoom Bruist


Omgaan met  rouw en verlies
Omgaan met rouw en verlies
Bergen op Zoom Bruist


Hoe regel je       een scheiding?
Hoe regel je een scheiding?
Bergen op Zoom Bruist
Leef je   mooiste leven
Leef je mooiste leven
Bergen op Zoom Bruist

Leren omgaan  met je ziekte
Leren omgaan met je ziekte
Bergen op Zoom Bruist


Heb je binnenkort een bruiloft?
Heb je binnenkort een bruiloft?
Bergen op Zoom Bruist


Optimale huidverzorging
Optimale huidverzorging
Bergen op Zoom Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Bergen op Zoom Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).