ROTTERDAM BRUIST

De jonge, dynamische wereldstad Rotterdam is hip en happening

De jonge, dynamische wereldstad Rotterdam is hip en happening

01-01-2019

De Maasstad werd al door reisgids Lonely Planet bekroond met een vijfde plek in de top tien van ‘topsteden’ ter wereld. En terecht: in Rotterdam vind je fonkelende wolkenkrabbers, gerenommeerde musea, hippe restaurants en bars, een indrukwekkende haven en bruisende festivals.

Shoppen MaHo-kwartier Aan de rand van het Rotterdamse winkelhart vind je het gezellige MaHo-kwartier: een knus gebied vol inspirerende boetieks en talloze nieuwe horecaconcepten. Het ‘Soho van Rotterdam’ is dé plek voor liefhebbers van lekker eten, unieke vintage, bijzondere labels en inspirerend design. Fan van vintage? Dan kun je terecht bij Very Cherry voor draagbare klassiekers of bij Vintage & Labels by Hendrikus voor hand picked vintage kleding.

Helemaal verknocht aan Rotterdam? Galerie urban photos verkoopt de mooiste Rotterdamfoto’s van 1849 tot nu, op elk formaat en afgedrukt op fotopapier van museale kwaliteit. Nieuwemarkt, Botersloot en PannekoekstraatIntercity’s uit het hele land stoppen op Rotterdam Centraal StationCultuur Rotterdam heeft een rijk cultureel leven met musea, kunstinstellingen en galeries. Maar op straat loop je ook zo tegen de mooiste kunstwerken en graffiti aan. Wanneer je meer van theater, dans en muziek houdt, zijn er genoeg Rotterdamse theaters en concertzalen.Slapen Bilderberg Parkhotel is klassieke grandeur én hedendaagse hotspot middenin bruisend Rotterdam. Een rustig hotel met comfortabele kamers om helemaal op te laden.

Sparks Hostel In een statig, vooroorlogs pand vind je op steen-worp afstand van het centraal station de ideale verblijfplek voor de budgetreiziger die een persoonlijke thuishaven zoekt. Het gloednieuwe hostel Sparks heeft een luxueuze, maar vooral warme uitstraling.Natuur Wil je de drukte van de stad even ontvluchten? Daar hoef je in Rotterdam de stad niet voor uit. Ga bijvoorbeeld naar de Kralingse Plas of het naastgelegen Kralingse Bos waar je goed kunt fietsen, hardlopen of skaten. Ook in het Vroesenpark heb je alle ruimte op de grote grasvelden. Aan tafel Stadsbrasserie Dudok is een begrip in de Maasstad en ver daar
- buiten. Men komt hier voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Of natuurlijk voor de beroemde appeltaart. Gevestigd in een voormalig bankgebouw ontworpen door architect Willem Marinus Dudok is het een ontmoetingsplek voor de hele wereld.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Genieten op een veilige manier
Genieten op een veilige manier
Bergen op Zoom Bruist


Ik laat je   schitteren in stijl
Ik laat je schitteren in stijl
Bergen op Zoom Bruist


Omgaan met  rouw en verlies
Omgaan met rouw en verlies
Bergen op Zoom Bruist


Hoe regel je       een scheiding?
Hoe regel je een scheiding?
Bergen op Zoom Bruist
Leef je   mooiste leven
Leef je mooiste leven
Bergen op Zoom Bruist

Leren omgaan  met je ziekte
Leren omgaan met je ziekte
Bergen op Zoom Bruist


Heb je binnenkort een bruiloft?
Heb je binnenkort een bruiloft?
Bergen op Zoom Bruist


Optimale huidverzorging
Optimale huidverzorging
Bergen op Zoom Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Bergen op Zoom Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).