BRUISENDE COLUMN

Beleef het bakkersvak bij Robèrt

Beleef het bakkersvak bij Robèrt

01-01-2019

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven is bekend van tv-programma’s als Heel Holland Bakt en beroemd om zijn brood en patisserie. In zijn open bakkerij met winkel, cursus-lokaal en restaurant in de voormalige leerfabriek in Oisterwijk, laat hij je alle aspecten van het bakkersvak beleven. Zien, ruiken, proeven, ervaren en genieten!

Mijn kennis en liefde voor het vak delen

Je zit niet stil: een groeiend bedrijf in Oisterwijk, meerdere bakboeken en een rol als jurylid in verschillende tv-programma’s. En er is nog meer nieuws…

Klopt, we gaan de grenzen van Brabant over! Eind 2018 openden we al een kiosk met to-go-producten in Leidschendam en in de loop van 2019 volgt daar ook nog een grote open bakkerij. Net als bij ons moederbedrijf in Oisterwijk, kunnen mensen hier straks al onze producten kopen en door grote glazen wanden zien hoe onze bakkers alles op ambachtelijke wijze maken.

En je staat in het theater met een ‘theatrale foodexperience’?

Ja, maar wel echt als bakker hoor. Zie het als een kennismaking met ons familiebedrijf op locatie, waarbij er natuurlijk ook van alles te proeven valt! We raden het publiek dan ook aan om van tevoren geen al te grote maaltijd te nuttigen...

Wat vind je nu het leukst van alles?

Mijn kennis en liefde voor het vak delen met iedereen die dat maar leuk vindt. En de zo diverse manieren waarop we dat in ons bedrijf met z’n allen doen. In de bakkerij krijgen mensen letterlijk een kijkje achter de schermen, in mijn magazine Meesterlijk deel ik vier keer per jaar de lekkerste seizoensrecepten en tijdens onze cursussen leren zowel professionals als thuisbakkers op toegankelijke wijze meer over het vak. Zo hebben we nu ook een themacursus waarin we aan de slag gaan met mijn favoriete opdrachten van dit seizoen van Heel Holland Bakt. Een dag vol gezelligheid, maar aan het eind van de dag ben je ook echt vakkennis en diverse baktechnieken rijker.

Kijk voor meer informatie op www.bijrobert.nl.


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/nederlandbruist.tili.nl/http/index.php on line 1142

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Genieten op een veilige manier
Genieten op een veilige manier
Bergen op Zoom Bruist


Ik laat je   schitteren in stijl
Ik laat je schitteren in stijl
Bergen op Zoom Bruist


Omgaan met  rouw en verlies
Omgaan met rouw en verlies
Bergen op Zoom Bruist


Hoe regel je       een scheiding?
Hoe regel je een scheiding?
Bergen op Zoom Bruist
Leef je   mooiste leven
Leef je mooiste leven
Bergen op Zoom Bruist

Leren omgaan  met je ziekte
Leren omgaan met je ziekte
Bergen op Zoom Bruist


Heb je binnenkort een bruiloft?
Heb je binnenkort een bruiloft?
Bergen op Zoom Bruist


Optimale huidverzorging
Optimale huidverzorging
Bergen op Zoom Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Bergen op Zoom Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).