bruisende zaken

Weer terug in je kracht

Weer terug in je kracht

01-02-2019

Even niet lekker in je vel zitten, het kan iedereen overkomen. Als je hier echter in blijft hangen, kan dat overbelasting of zelfs een burn-out tot gevolg hebben. Addy Verhagen Antens, eigenaresse van counselingpraktijk AdAnte4U, biedt in dit soort situaties persoonlijke aandacht en psychosociale hulp om je welbevinden te verbeteren.

ZORG OP MAAT

Stressklachten

Overbelasting en burn-out zijn slechts twee voorbeelden waarbij je een beroep kunt doen op mij als counselor”, vertelt Addy. In haar praktijk aan huis helpt zij daarnaast onder andere mensen die moeten dealen met een (chronische) ziekte of alles wat het zijn van mantelzorger met zich meebrengt. “Veelal mensen die te maken hebben met vervelende, verdrietige of misschien wel angstige situaties die stressklachten veroorzaken.”

Herkennen en erkennen

Tijdens het counselingtraject kijkt Addy niet alleen naar de actuele klachten, maar ook naar het verleden. “Ik luister aandachtig naar ieders verhaal, met een invoelend vermogen, maar zoek soms ook de confrontatie op. Zo ontdekken we samen waar het probleem of de pijn zit en leer je dit herkennen en erkennen zodat uiteindelijk je stressklachten verminderen, je de balans in je leven weer terugvindt en je opnieuw in je kracht komt.”

Het traject

De eerste afspraak met Addy is een gratis kennismakingsgesprek. “De klik moet er namelijk van beide kanten zijn en via dit gesprek kan ik checken of de hulpvraag binnen mijn competenties valt. Zo niet, dan verwijs ik desgewenst door naar een andere professional.” Tijdens het counselingtraject werkt Addy vervolgens aan de hand van verschillende methodes zoals ACT-therapie, tafelopstellingen en Multi Model Mapping. “Altijd zorg op maat, net waar op dat moment behoefte aan is. Zo bied ik iedereen de kans om zichzelf te zijn en zo stukje bij beetje weer beter te kunnen functioneren binnen de eigen grenzen en weer gelukkig te zijn.”

Counseling en Coaching Eigenaar: Addy Verhagen Antens Tuindersdreef 4, Bergen op Zoom Tel . 06-44898144 www.adante4u.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSBruintje
Bruintje
Bergen op Zoom Bruist

Genieten op een veilige manier
Genieten op een veilige manier
Bergen op Zoom Bruist


Ik laat je   schitteren in stijl
Ik laat je schitteren in stijl
Bergen op Zoom Bruist


Omgaan met  rouw en verlies
Omgaan met rouw en verlies
Bergen op Zoom Bruist


Hoe regel je       een scheiding?
Hoe regel je een scheiding?
Bergen op Zoom Bruist
Leef je   mooiste leven
Leef je mooiste leven
Bergen op Zoom Bruist

Leren omgaan  met je ziekte
Leren omgaan met je ziekte
Bergen op Zoom BruistBRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Bergen op Zoom Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).