Column SALON DE ENGEL

Manicure Deluxe  behandeling

Manicure Deluxe behandeling

01-02-2019

Heb jij last van droge handen, handen met kloofjes of een gebarsten huid? Laat jouw handen dan verwennen met een heerlijke manicure deluxe behandeling!

Incl. transparante lak € 59,95 Optie: incl. kleur lak Alessandro € 65,-


• Nagelriemen losmaken
• Nagels vijlen
• Bruisend bad incl scrub
• Nagelriemverzorging
• Handmassage
• Verzorgend handmasker incl. parrafine pakking

Wil jij ook mooie verzorgde nagels?

Heb jij last van nagels die snel breken, dun en flexibel zijn of ribbels hebben? Eigenlijk zou je graag mooie nagels willen die er niet onverzorgd uitzien. Je wilt stevige nagels waar je geen onderhoud aan hebt, die je niet hoeft te vijlen en waar je geen nagelverharder op hoeft te doen. Waar je niet uren op hoeft te wachten als je ze gelakt hebt, waarna ze alsnog beschadigd raken of die de volgende dag er niet meer uitzien omdat de lak er een stukje af is...

Dan heb ik de oplossing voor jou! Met een laagje gel op jouw nagels hoef je niet meer te vijlen en breken ze niet. Je nagels worden stevig zonder gebruik van nagelverharder en er komen geen stukjes lak meer af! De gel is er in naturel, met kleur, met mooie glitters of french manicure. Je hebt voor 3 tot 4 weken mooie nagels met een prachtige glans.

Liefs Wendy Salon de Engel

Mijn naam is Wendy Hagenaars, eigenaresse en oprichtster van Salon de Engel. Hier kunt u onder andere terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, haarverzorging en nagelverzorging.

Wil je snel mooie verzorgde nagels? Reserveer dan via de website de nieuwe set gelnagels € 59,95

Molenwieken 2a, Halsteren 06 11 30 91 93 www.salondeengel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys