column COLUMN Damibelle

Het voorjaar komt eraan!

Het voorjaar komt eraan!

01-03-2019

Langzaam maar zeker gaan we richting het voorjaar, heerlijk om te genieten van die eerste zonnestraaltjes.

De winterjas kan bijna terug de kast in en we gaan buiten aan de slag om straks optimaal te kunnen genieten. Het is dan ook nu belangrijk om onze huid gereed te maken voor de lente die eraan komt.

Thuis kunt u alvast lekker aan de slag met bijvoorbeeld een scrub, maar zeker in de salon kan ik u helpen om de huid gereed te maken voor het komende seizoen.

Denkt u eens aan: met zijn antioxiderende formule en revitaliserend effect, geeft uw huid een heldere en jeugdige uitstraling. Deze behandeling heeft de prettige bijkomstigheid dat alle producten ruiken naar granaatappel en citrusfruit.

Dit is een 5 fasen peeling die zorgt voor huidverbetering bij: Onzuiverheden (Pigment)vlekjes of een doffe vale teint Littekens Rimpels en lijntjes In maart krijgt u een gratis product bij beide behandelingen. Bent u benieuwd welke behandeling voor u geschikt zal zijn, belt u gerust voor een vrijblijvend advies, Groetjes Anna-Marie

Eigenaar: Anna-Marie van Elteren | Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante