Column Anrieta

Een dieet dat werkt!

Een dieet dat werkt!

01-03-2019

Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Daarom is de Slimdiet-methode gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag en zónder schommelend energieniveau.

Wil je een kennismakingsgesprek en informatie over Slimdiet? Maak een afspraak!

Met de Slimdiet producten kun je oneindig afwisselen en kiezen uit 36 smaakvolle gerechten die rijk zijn aan eiwitten. De eiwitten ondersteunen en zorgen voor een verzadigd gevoel. Het zijn belangrijke bouwstenen voor je weefsel en cellen, waardoor je geen spiermassa verliest. De Slimdiet producten kun je onderverdelen in koude dranken, ontbijt, soepen, hoofdgerechten, toetjes en repen. Elk met zes verschillende smaken. Keuze genoeg dus. En bij lunch en avondeten eet je ook nog eens onbeperkt groenten. Afvallen hoeft dus niet saai te zijn.

PerfectPower | Bruinevisstraat 32, Bergen op Zoom | 06-24718103 | www.perfectpower.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante