Column menno hopma

Afvallen zonder lijnen?

Afvallen zonder lijnen?

01-03-2019

Je keuze staat vast! Je wilt afvallen, maar toch heb je er moeite mee om op je gewenste gewicht te komen én te blijven. Wat zorgt ervoor dat je moeite hebt om succesvol af te vallen terwijl je wel precies weet wat er nodig is om gewicht te verliezen?

“Ik heb zelf Afvallen zonder Lijnen gedaan en heb succesvol mijn doel bereikt (15 kg afgevallen in een half jaar) en ben daarna op mijn streefgewicht gebleven. Dat ging gepaard met me veel fitter voelen, meer energie en een betere conditie.”

Om succesvol af te vallen is het essentieel om niet alleen het fysieke ((middels Auriculotherapie) maar ook het mentale aspect aan te pakken. Make It Easy biedt deze gecombineerde aanpak! Het is namelijk bewezen dat één van de allerbelangrijkste aspecten voor succesvol gewichtsverlies de houding is die jij aanneemt ten aanzien van jouw doel om gewicht te verliezen.

De volledige overtuiging dat jij kunt afvallen is van groot belang. Veel mensen beginnen aan het zoveelste afvaltraject met hun vorige poging nog vers in hun geheugen... en dat is nu precies waar het gevaar loert! Het succes of juist het uitblijven ervan beïnvloedt jouw verwachting van het resultaat van je nieuwe afvalpoging. Niet voor niets heet onze behandeling Afvallen zonder lijnen! Je staat nu aan het begin van een nieuw én succesvol afvaltraject bij Make It Easy!

  • Pijnloos, veilig en effectief.
  • Gemiddeld valt men zo’n 2-3 kilo per 4 weken af.
  • Geen dieet, gewoon blijven eten/drinken.
  • Ondersteuning door ervaren therapeuten.

De wil om gewicht te verliezen moet er natuurlijk zijn en de puntjes in je oren en de NLP-matige training doen de rest! Dat klinkt allemaal EASY, en dat is het ook. Laat Make It Easy je helpen met onze Afvallen zonder lijnen-behandeling bij jou in de buurt! Velen gingen je succesvol voor.Menno Hopma heeft zijn eigen praktijk van Make it Easy. Hij helpt je met behandelingen voor Afvallen zonder Lijnen en Moeiteloos Stoppen met Roken. Daarnaast heeft hij een praktijk voor Supervisie en Coaching.

Maak nu een afspraak!

Minderbroederstraat 3A, Bergen op Zoom 06 33844378 | www.makeiteasy.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11147 Het Strandhuys