bruisende zaken

Bij Tivoli voel je je thuis!

Bij Tivoli voel je je thuis!

01-03-2019

Al tientallen jaren een begrip in Halsteren en omgeving: Café Zaal Tivoli. In dit gezellige en sfeervolle café staan uitbaters Diana en René vol enthousiasme voor al hun gasten klaar.

Gezelligheid staat hier bovenaan

Met de paplepel ingegoten

“We komen allebei uit een echte horecafamilie”, vertelt Diana. “Onze opa’s hadden allebei een eigen café; dit wereldje is ons dan ook met de paplepel ingegoten.” Toen het tweetal ruim zeven jaar geleden de kans kregen om Tivoli over te nemen, grepen ze deze dan ook met beide handen aan. “En het bevalt ons hier meer dan prima.”

Vrijwel alles kan

“Tivoli bestaat niet alleen uit een bruin café, we beschikken ook over een ruime zaal, geschikt voor zo’n tachtig à negentig gasten. En mocht het gezelschap groter zijn, dan betrekken we gewoon het café zelf erbij. Vrijwel alles is bij ons mogelijk en we doen altijd onze uiterste best om de wensen van onze gasten zo goed mogelijk in te vullen.

Wil je er een warm of koud buffet bij, Chinese rijsttafel of misschien wel een barbecue (mits het weer zich daartoe leent), ook dat is geen probleem! Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden.”

Iedereen is welkom

“Kenmerkend voor Tivoli is de gezellige sfeer; we vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuisvoelt. Dat maakt het werk voor ons ook zo leuk. Het voelt soms net als één grote familie. De gasten die hier komen, de verenigingen die ons als vaste stek gebruiken... iedereen is meer dan welkom en dat van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Voor een kopje koffie of een borrel, biljarten of een feestje, een koffietafel of een potje darten... Het kan allemaal bij Tivoli!”

 

Dorpsstraat 84, Halsteren | 0164-683913 Eigenaren: Diana en René Rens | www.cafezaaltivoli.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Hoe regel je       een scheiding?
Hoe regel je een scheiding?
Bergen op Zoom Bruist
Leef je   mooiste leven
Leef je mooiste leven
Bergen op Zoom Bruist

Leren omgaan  met je ziekte
Leren omgaan met je ziekte
Bergen op Zoom Bruist


Heb je binnenkort een bruiloft?
Heb je binnenkort een bruiloft?
Bergen op Zoom Bruist


Optimale huidverzorging
Optimale huidverzorging
Bergen op Zoom Bruist

Wees eindelijk eens jezelf
Wees eindelijk eens jezelf
Bergen op Zoom BruistAfvallen zonder lijnen?
Afvallen zonder lijnen?
Bergen op Zoom Bruist


Een dieet dat werkt!
Een dieet dat werkt!
Bergen op Zoom Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

Bergen op Zoom Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).