column Christien van Dijk

Aura Healen: je bent het waard om je supergoed te voelen

Aura Healen: je bent het waard om je supergoed te voelen

01-03-2019

Hoe gaan we dat doen? We bekijken je fysieke, emotionele, mentale en energetische/spirituele laag, de ene laag kan niet goed functioneren zonder de ander.

Vaak geeft een fysieke klacht er zicht op dat er iets niet in orde is. Dan komt het leukste deel, we gaan samen op zoek naar de oorzaak. Samen gaan we de chakra’s bekijken en herstellen we wat we in elk chakra tegenkomen en werken meteen aan het herstel.

Je bent liefdevol direct als je chakraal in balans bent, je voelt je alsof je de héle wereld aankunt.

Kies voor een traject omdat jij vindt dat je het waard bent.

Ik begeleid je van begin tot eind, je hoeft het nooit alleen te doen zolang wij samenwerken.

Als ik je nieuwsgierig heb gemaakt, bel dan gerust voor een afspraak. Ik kijk uit naar jouw verhaal.

Natuurgeneeskunde PLUS Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 info@natuurgeneeskundeplus.nl www.natuurgeneeskundeplus.nl De Begeleidingscoach Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 christienvandijk@hotmail.com www.debegeleidingscoach.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante