column

Heb je binnenkort een bruiloft?

Heb je binnenkort een bruiloft?

01-04-2019

Als je binnenkort gaat trouwen, dan help ik je graag een handje! In mijn salon is alles aanwezig voor jouw mooiste dag en ik vind het dan ook geweldig om uit jou het beste te halen. Mijn doel is steeds dat iemand zich mooi voelt; zowel innerlijk als uiterlijk.

Bekijk onze aantrekkelijke bruidsarrangementen

Bruidsmake-up

Make-up aangebracht op een goed verzorgde huid met mooi in vorm gebrachte wenkbrauwen geeft het mooiste resultaat. Daarom is het belangrijk om drie tot zes weken voor je trouwdag je huid goed te laten reinigen en verzorgen zodat een optimale basis verkregen wordt. We kunnen dan ook meteen bekijken of het nodig is om de wenkbrauwen te epileren, de bovenlip te harsen, wenkbrauwen en wimpers eventueel te verven, et cetera.

Totale huid-, haar- en nagelverzorging

Ik kan je de totaalverzorging voor de mooiste dag van je leven bieden. Wat is er mooier dan op deze dag er speciaal uit te zien. Een prachtig modern of klassiek kapsel, mogelijk fraai opgestoken met verse bloemen, versiersels of sluier. Daarbij ook mooie make-up die helemaal naar jouw wens is verzorgd. Ik denk graag met je mee en geef je advies en tips om de mooiste dag van je leven onvergetelijk te maken.

Een proefkapsel en een proef make-up behoren tot de mogelijkheden. Maak een keuze uit het veelzijdige aanbod van specialistische behandelingen.

Ik heb verschillende bruidsarrangementen samengesteld, bekijk deze op de website van Salon de Engel. Ook op locatie!

Mijn naam is Wendy Hagenaars, eigenaresse en oprichtster van Salon de Engel. Hier kunt u onder andere terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, haarverzorging en nagelverzorging.

Molenwieken 2a, Halsteren 06 11 30 91 93 www.salondeengel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante