column

Een mooie, volle oogopslag zonder mascara?

Een mooie, volle oogopslag zonder mascara?

01-04-2019

Dan zijn wimperextensions misschien wel wat voor jou. Wimperextensions geven ogen een echte glamourlook, zonder dat mascara nodig is.

“wake-up without make-up”

Wij werken met het exclusieve merk Misencil. Misencil komt uit Canada en het merk is ontworpen door een Franse oogarts. Dit betekent dat het aan alle Amerikaanse en Europese eisen voldoet die aan wimperextensions worden gesteld.

Verzorging van de wimpers is essentieel om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperextensions. De zorg hiervoor begint al bij de behandeling waar wij zorgvuldig de natuurlijke wimpers en oogleden reinigen met de unieke Misencil Wimpershampoo. Voor thuis ondersteunen wij de consumenten met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten. Deze bevorderen de groei van de celstructuur van zowel je natuurlijke wimpers als ook je huid en dat voel je meteen.

Buiten dat Misencil een exclusief merk is en je de wimpertjes niet voelt zitten omdat ze zijdezacht zijn, is dit ook een fijn merk voor mensen die gevoelig zijn voor of allergisch kunnen reageren op wimperextensions.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Ga naar www.beauty-by-ivanka.nl of bel ons op 0164-683109

Moeder en dochter die onder één dak samenwerken. Dat dit een groot succes kan zijn, bewijzen dochter Ivanka en moeder Lian. Zij bieden gespecialiseerde pedicurebehandelingen en diverse schoonheidsbehandelingen zoals hand-, lichaams- en gelaatsbehandelingen waaronder Mesoperfection, maar ook bruidsarrangementen, wimperbehandelingen en spray-tanning.

Slotweg 2b, Lepelstraat 0164-683109 www.beauty-by-ivanka.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante