bruisende zaken

Where beauty begins...

Where beauty begins...

01-04-2019

Lekker in je vel zitten, zowel van binnen als van buiten, is volgens schoonheidsspecialiste Vronie Lindhout ontzettend belangrijk. Vandaar dat zij er in haar eigen schoonheidssalon alles aan doet om haar klanten zo goed mogelijk te helpen zodat ze met een gezonde, stralende en ontspannen huid weer naar huis gaan.

Persoonlijke aandacht, passie voor jouw huid en oog voor detail

Passie

Dit werk is echt mijn passie”, vertelt Vronie. “Ik werk al jaren als schoonheidsspecialiste en afgelopen oktober vond ik het hoog tijd om mijn eigen salon aan huis te openen. Ik vind het heerlijk om nu echt mijn eigen klantenkring op te kunnen bouwen en de mensen mijn volledige aandacht te kunnen geven.”

Huidverbetering & wellness

Bij Schoonheidssalon Vronie word je als klant volledig in de watten gelegd. “Hier kom je binnen in een oase van rust waar met zorg jouw moment van ontspanning wordt gerealiseerd.” Iets wat Vronie heel belangrijk vindt, want ook al kom je voor een huidverbeterende behandeling, dat stukje ontspanning – of wellness zoals ze het zelf noemt – maakt áltijd onderdeel uit van de behandeling. “Je krijgt bij mij een combinatie van beide.” Hiervoor maakt Vronie gebruik van de producten van het Nederlandse merk Cenzaa. “Vervaardigd met respect voor de aarde, in harmonie met het leven en dierproefvrij.”

Behandeling op maat

In de sfeervolle salon kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor onder andere gezichtsbehandelingen, harsen en verschillende losse behandelingen. Ook voor therapeutische behandelingen, zoals bijvoorbeeld fruitzuurpeelingen en bindweefselmassage, kunt u in de salon terecht. Kijk voor een volledig overzicht op de website www.schoonheidssalonvronie.nl.

“Om een behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken, start ik altijd met het bespreken van jouw huidwensen. Daarna maak ik een professionele huidanalyse en verricht ik een vochtmeting zodat ik je een persoonlijk zes stappen huidadvies op maat kan geven.” Persoonlijke aandacht, passie voor jouw huid en oog voor detail staan vervolgens bij alle behandelingen van Vronie centraal. “Alles om je weer jóuw mooiste ik te laten zien!”

Eigenaar: Vronie Lindhout Wouwbaan 102 Hoogerheide 06-34044750 | info@salonvronie.nl www.schoonheidssalonvronie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante