bruisende zaken

“In dit winkeltje gebeurt iets magisch...”

“In dit winkeltje gebeurt iets magisch...”

01-04-2019

Dagbesteding De Tuingroep in Roosendaal biedt een werkplek aan mensen die (nog) niet in staat zijn om deel te nemen aan werk in het bedrijfsleven. Door werkervaring op te doen en vaardigheden te leren in een werksituatie, wordt de overgang naar werk in bijvoorbeeld het bedrijfsleven gemakkelijker gemaakt. Daarom noemen wij onze cliënten medewerkers!

Originele items gemaakt door de medewerkers

Om de originele producten die gemaakt worden te verkopen, is er een tweede locatie in het leven geroepen en dat is de winkel in de Lievevrouwestraat in Bergen op Zoom geworden. Als je de medewerkers vraagt waar ze naar dagbesteding gaan, is steevast het antwoord ‘Bij Paul & Martijn’ en dus was de naam voor de winkel vrij eenvoudig, dit is ‘Bij Paul & Martijn’ geworden. In de winkel worden nog veel meer originele items gemaakt door de medewerkers.

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau onder de € 15,- met zorg voor u gemaakt, kom dan eens langs in de winkel. Het adres is Lievevrouwestraat 56 in Bergen op Zoom.

Hieronder enkele voorbeelden van wat er zoal verkocht wordt in de winkel:

  • Windlicht: € 14,50
  • Houten Tulpen: klein € 4,50 / groot € 7,50
  • Kletspot: € 13,95
  • Zakje complimenten: € 3,50
  • Zelfportretten van een foto en schilderijen van bekende schilders: € 15,00

Leuke originele cadeaus onder de € 15,-!

Bij Paul & Martijn Lievevrouwstraat 56 4611 JL Bergen op Zoom Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante