column

Leef je   mooiste leven

Leef je mooiste leven

01-04-2019

het leven is zo moeilijk als dat je het zelf toestaat.

Het boek van ikke, de vernieuwde versie is gepubliceerd. Na een poosje achter mijn laptop, en een paar writer blocks verder, is het boek klaar en ben ik er blij mee.

Een klein, simpel boekje geschreven zoals ik ben, toegankelijk voor iedereen, zonder poespas, een open boek. Voor mezelf en voor ieder ander die aan het denken wordt gezet, want dat is het, je denkwijze.

Mocht je nu denken, daar ben ik toch veel te nuchter voor... dan moet je mij eens leren kennen! Ik ben geen zweefjurk en dit is dan ook geen zweefjurkenboekje. Dit is gewoon inzicht krijgen in hoe je gedachtegang werkt, leren om het beste te doen voor jou, wat te doen in situaties waar je zelf geen grip op hebt, je mooiste leven te leven.

En dat is wat ik wil bereiken, dat ook jij je mooiste leven leeft.

Het doel is niet om jezelf te veranderen, het doel is om meer te worden van wie je bent op je best.

im-POSSIBLE Coaching Jolanda Coaching, Counseling & Care 0031 - (0)6482 67375 www.im-POSSIBLE.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante