bruisend bezoek

Een Bruisend Bezoek aan schoonheidssalon Damibelle!

Een Bruisend Bezoek aan schoonheidssalon Damibelle!

01-05-2019

Op uitnodiging van Anna-Marie mag ik van een behandeling genieten in de salon.

Ik word zeer gastvrij ontvangen door Anna-Marie, met een heerlijk kopje koffie. Daarna doet ze een uitgebreide huidanalyse. Je merkt gelijk dat Anna-Marie een echte professional is, met veel liefde voor haar vak. Daarom besluit ik zelf al snel om haar tijdens de behandeling carte blanche te geven. Een goede keuze blijkt achteraf! Schoonheidssalon Damibelle werkt uitsluitend met het merk SKEYNDOR. SKEYNDOR is een merk dat echt streeft naar huidverbetering.

Omdat mijn huid in goede conditie is, stelt Anna-Marie de SKEYNDOR ETERNAL PROFFECIONAL treatment voor. Deze intensief reinigende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

Ik mag plaatsnemen in de luxe voorverwarmde stoel en daarna word ik ook nog eens lekker toegedekt met een deken Wat heerlijk na een drukke dag! Eerst wordt mijn huid grondig schoongemaakt en krijg ik een heerlijke scrub. Daarna een massage van heerlijke serums en ten slotte een alginaat masker. In de tijd dat het masker moet inwerken, krijg ik ook nog een lekkere nek- en schoudermassage. Heerlijk...

Bij alles wat Anna-Marie doet, legt zij duidelijk van tevoren uit waar het product precies voor is. Dat vond ik heel fijn; geen gehaast, maar persoonlijke aandacht! Zo legt ze ondertussen aan mij uit dat zij voor iedere klant een behandeling op maat maakt, en natuurlijk ook voor ieders budget.

Mijn behandeling is voorbij, maar wat heb ik hiervan genoten. Met een tasje vol nieuwe proefmonsters stap ik even later weer naar buiten. Helemaal ontspannen.

Wil jij ook eens zo’n momentje voor jezelf? Bel Damibelle! Bedankt Anna-Marie voor deze fijne behandeling! Groetjes van Catharina (Media Adviseur Bergen op Zoom Bruist)

Eigenaar: Anna-Marie van Elteren | Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante