bruisende zaken

Een nieuwe lente... een periode van vernieuwing

Een nieuwe lente... een periode van vernieuwing

01-05-2019

Alles groeit en bloeit, ziet er fris uit en geeft weer nieuwe energie. Joocke Scholte van Coaching- en Reikipraktijk ‘De Regenboogslang’ en ‘Rituele Verbindingen’ vond het daarom nu de tijd voor een nieuwe website waar voortaan al haar activiteiten onder vallen: www.joocke-scholte.nl

Alles is samengebracht onder één noemer in een site met een frisse, groene uitstraling, prettig om te lezen en prettig om naar te kijken. Duidelijker voor de cliënt door de overzichtelijke kopjes bovenaan de pagina en met de mogelijkheid je meteen aan te melden voor een activiteit in de agenda.

Vorig jaar is de nieuwe praktijkruimte geopend en nu was het tijd de vernieuwing door te zetten in deze fraaie website. Om dit heugelijke feit met jullie te delen, geef ik 15% korting op het eerste coachingsgesprek of de eerste Reikibehandeling na afspraak, bij inlevering van deze pagina. Deze actie is geldig tot 30 juni 2019. Voorlopig blijven de twee ‘oude’ websites en e-mailadressen nog in gebruik tot na de zomer: www.deregenboogslang.nl info@deregenboogslang.nl en https://rituele-verbindingen.wix.com/info mail2joocke@hotmail.com Joocke Scholte, Usui Reiki Master, Coach, Handfastings/Rituele Verbindingen

Fianestraat 19, Bergen op Zoom | 06 - 400 90 316 www.joocke-scholte.nl | info@joocke-scholte.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSBruintje
Bruintje
Bergen op Zoom Bruist

Genieten op een veilige manier
Genieten op een veilige manier
Bergen op Zoom Bruist


Ik laat je   schitteren in stijl
Ik laat je schitteren in stijl
Bergen op Zoom Bruist


Omgaan met  rouw en verlies
Omgaan met rouw en verlies
Bergen op Zoom Bruist


Hoe regel je       een scheiding?
Hoe regel je een scheiding?
Bergen op Zoom Bruist
Leef je   mooiste leven
Leef je mooiste leven
Bergen op Zoom Bruist

Leren omgaan  met je ziekte
Leren omgaan met je ziekte
Bergen op Zoom BruistBRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Bergen op Zoom Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).