bruisende zaken

Een nieuwe lente... een periode van vernieuwing

Een nieuwe lente... een periode van vernieuwing

01-05-2019

Alles groeit en bloeit, ziet er fris uit en geeft weer nieuwe energie. Joocke Scholte van Coaching- en Reikipraktijk ‘De Regenboogslang’ en ‘Rituele Verbindingen’ vond het daarom nu de tijd voor een nieuwe website waar voortaan al haar activiteiten onder vallen: www.joocke-scholte.nl

Alles is samengebracht onder één noemer in een site met een frisse, groene uitstraling, prettig om te lezen en prettig om naar te kijken. Duidelijker voor de cliënt door de overzichtelijke kopjes bovenaan de pagina en met de mogelijkheid je meteen aan te melden voor een activiteit in de agenda.

Vorig jaar is de nieuwe praktijkruimte geopend en nu was het tijd de vernieuwing door te zetten in deze fraaie website. Om dit heugelijke feit met jullie te delen, geef ik 15% korting op het eerste coachingsgesprek of de eerste Reikibehandeling na afspraak, bij inlevering van deze pagina. Deze actie is geldig tot 30 juni 2019. Voorlopig blijven de twee ‘oude’ websites en e-mailadressen nog in gebruik tot na de zomer: www.deregenboogslang.nl info@deregenboogslang.nl en https://rituele-verbindingen.wix.com/info mail2joocke@hotmail.com Joocke Scholte, Usui Reiki Master, Coach, Handfastings/Rituele Verbindingen

Fianestraat 19, Bergen op Zoom | 06 - 400 90 316 www.joocke-scholte.nl | info@joocke-scholte.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante