bruisende zaken

Genieten van je mooie vloer

Genieten van je mooie vloer

01-06-2019

Frans ging voor zijn parketvloer naar Mooie Vloeren van Mano: “Een dag later zat de nieuwe vloer vol witte kattenpootjes.”

Kom gerust eens langs in de showroom om onder het genot van een kopje koffie of thee de diverse mogelijkheden te bespreken.

“Ik heb een probleem met de vloer”, belde Frans de Vries naar Mooie Vloeren van Mano op. Hier kocht hij een paar weken geleden zijn nieuwe parketvloer. Alles verliep vlekkeloos, totdat zijn kat in de witte verf stapte en over de nieuwe vloer tippelde. Gelukkig had vloerenspecialist Mano Demmers een goede oplossing.

Hoe ouder de vloer, hoe charmanter de look

Mooie Vloeren van Mano staat bekend om het ruime assortiment houten vloeren, pvc en laminaat. In de winkel in het Vierkantje kun je verschillende type vloeren bekijken en Mano geeft je advies: “Ik stel vragen aan mensen en laat vloeren zien die bij hun wensen passen. Frans woont in een oud huis en daar komt een degelijke parketvloer mooi tot z’n recht.” Voor Frans was de keus niet lastig: “Ik heb dezelfde vloer als in de winkel gekozen.” Mano legt uit dat deze vloer onderhouden moet worden, maar Frans ziet daar de voordelen van in: “Hoe ouder de vloer wordt, hoe charmanter de look. Wij wonen in een oud huis en daar mag geleefd worden.”

Maar toen ging het mis

Helaas liep deze klus niet vlekkeloos. Alles ging goed totdat Mano een telefoontje van Frans kreeg dat de vloer vol witte kattenpootjes zat. Mano: “Ik schrok wel even van zijn verhaal, dat had ik nog nooit meegemaakt. Gelukkig kun je met een onderhoudsolie veel goedmaken. De vloer is opnieuw behandeld en nu weer als nieuw en Frans was flink opgelucht. Daar moet ik het van hebben, dat mensen blij zijn met de service en kwaliteit.”

Onderhoudsvriendelijke vloeren

egenwoordig zijn steeds meer mensen op zoek naar onderhoudsvriendelijke vloeren. Mano: “Meer dan de helft van de vloeren die ik verkoop is pvc. Mensen kiezen dat voor het gebruiksgemak.” Voor traprenovaties met pvc traptreden ben je bij Mooie Vloeren van Mano ook aan het juiste adres. Mano: “Hier stappen veel oudere mensen binnen en die zijn nog echt op zoek naar de vloeren van vandaag met de service van vroeger. Ik ga heel ver in service, van een goed advies tot levering en legservice aan huis. De mensen die hier hun vloer kopen hoeven er alleen maar van te genieten.”

Sinds 1 november 2018 is Mano Demmers de trotse eigenaar van een schitterende showroom in 't Vierkantje te Bergen op Zoom. In een schitterend, ruim 700 jaar oud pand worden fantastisch mooie vloeren getoond. Mooie Vloeren Van Mano is voor Bergen op Zoom en omgeving onder andere exclusief dealer van de schitterende houten vloeren van Origineel Chapel Parket Daarnaast staan er sterke merken als het Amerikaanse COREtec met zijn pvc-vloeren en de Duitse laminaatfabrikant Meister toont zijn speciaal op de Nederlandse markt afgestemde collectie laminaatvloeren. Ook voor traprenovatie en schaderapportage bent u bij Mooie Vloeren van Mano aan het juiste adres.

‘Daar moet ik het van hebben, dat mensen blij zijn met de service en kwaliteit’

Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom 0164 785 440 mano@mvvm.nu mooievloerenvanmano.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).