Adverteren werkt!

column

Ik laat je   schitteren in stijl

Ik laat je schitteren in stijl

01-06-2019

Een gala, jubileum of een huwelijk; wat de gelegenheid ook is, ik laat je schitteren in stijl. Samen zoeken we naar de stijl die jouw persoonlijkheid benadrukt. Klassiek, pittig of nonchalant; met onze hairstyling en visagie zorgen wij dat jij, geheel op jouw eigen wijze, straalt als nooit tevoren.

Er staat een belangrijke gebeurtenis gepland. Voor jou de aanleiding om je op en top vrouw te voelen. Je hebt veel aandacht besteed aan het zoeken naar de perfecte outfit. Jouw uitstraling zorgt voor de finishing touch van de door jou gewenste look. We benadrukken jouw persoonlijkheid, zodat jij maximaal straalt.

Van een klassieke knot of een nonchalante vlecht tot een excentriek kapsel en bijbehorende visagie; wij maken het waar. Zolang we zien dat jij je er geweldig bij voelt en op geheel eigen wijze kunt stralen. Je hairstyling en visagie blijven de hele dag en avond stevig zitten, zodat jij je niet druk hoeft te maken om je uiterlijk, maar volop kunt genieten. Nog een voordeel? Je hebt maar één persoon nodig voor zowel je hairstyling als visagie. Dat geeft rust.

Er zijn van die momenten dat je jezelf op je allermooist wilt zien. Ik maak deze droomversie van jezelf werkelijkheid. Hairstyling en visagie; ik zorg dat jij van top tot teen straalt tijdens dat voor jouw bijzondere moment. Jouw droom is onze missie.

Jij wordt het stralende middelpunt. Beloofd!

Mijn naam is Wendy Hagenaars, eigenaresse en oprichtster van Salon de Engel. Hier kunt u onder andere terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, haarverzorging en nagelverzorging.

Molenwieken 2a, Halsteren 06 11 30 91 93 www.salondeengel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).