column

Recht op je doel af:  een nieuwe gezonde leefstijl

Recht op je doel af: een nieuwe gezonde leefstijl

01-06-2019

Ga jij kiezen voor Slimdiet? Of beter gezegd, je gaat kiezen voor jezelf! Want met deze methode werk jij toe naar een nieuwe, gezonde leefstijl. Naar een figuur waar jij je prettig bij voelt.

Met de SLIMdiet assortiment box vlieg je uit de startblokken.

Misschien sta je wel te popelen om af te vallen, maar weet je nog niet op welke manier jij dit gaat doen. Er zijn immers zoveel manieren om gewicht te verliezen. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Een eiwitrijk dieet biedt uitkomst in de strijd tegen de overtollige kilo's.

Om op een betaalbare, gezonde en effectieve manier én met begeleiding gewicht te verliezen is er de Slimdiet assortiment box, met hierin 36 maaltijden. Genoeg om het programma zes dagen vrijblijvend uit te proberen, de smaken te proeven én af te vallen.

Want na een week merk je echt het verschil.

Nog niet overtuigd? Lees dan eens verder op onze website en kijk bij de Ervaringen van Slimdiet-ers. https://www.perfectpower.nl/Ervaringen/

“Vandaag mijn streefgewicht bereikt, 20 kilo eraf. Heb meer conditie, zit lekker in mijn vel .… Ik ben helemaal blij.” “Ik vond het dieet heel goed te doen en heb geen moment honger gehad. Met de producten kun je vele kanten op.”

PerfectPower | Bruinevisstraat 32, Bergen op Zoom | 06-24718103 | www.perfectpower.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante