column

Genieten op een veilige manier

Genieten op een veilige manier

01-06-2019

Langzaam maar zeker gaan we richting de zomer en kunnen we gaan genieten van die heerlijke zonnestralen.

Maar wist u dat straling van de zon grote invloed heeft op onze huid en dat bijvoorbeeld blootstelling aan de zon een belangrijke rol speelt bij het verouderingsproces van onze huid? Het is daarom van groot belang om uw huid goed te beschermen en er op die manier voor te zorgen dat de zon geen schade aan kan brengen aan uw huid.

Waarschijnlijk koopt u ieder jaar uw zonnebrand en dan het liefst een grote flacon die voor alle gezinsleden te gebruiken is. Maar eigenlijk is bij het kiezen van een zonnecrème belangrijk om rekening te houden met het huidtype en de omstandigheden waarbij u het product gaat gebruiken.

We denken vaak dat we een zonproduct nodig hebben wanneer we naar het strand gaan of in de tuin gaan liggen, maar dit is een groot misverstand. Ook op weg naar een winkel of bijvoorbeeld het werk wordt u huid blootgesteld aan de straling van de zon en is het raadzaam een product te gebruiken met daarin een beschermingsfactor.

Skeyndor Sun Expertise heeft een uitgebreid assortiment waar zeker ook voor u een passend product bij zal zitten. Ook heb ik verschillende behandelingen die uw huid kunnen voorbereiden op het komende seizoen. Momenteel heb ik een uitgebreid assortiment zonverzorging in de salon en zijn er leuke acties.

Wilt u hierover meer weten of wilt u graag een afspraak, dan mag u mij bellen.

Groetjes Anna-Marie

Eigenaar: Anna-Marie van Elteren | Eenlandsweg 17, Halsteren | 06-53593380

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante