bruisende zaken

Elle’s Elegant Earrings Apart Fris Bijzonder

Elle’s Elegant Earrings Apart Fris Bijzonder

01-06-2019

Bijzondere oorbellen, met aandacht en passie gemaakt door Ellemiek de Haas, eigenaresse van webshop www.elleselegantearrings.nl

In de inspirerende webshop van Ellemiek de Haas, geboren en getogen te Bergen op Zoom, vind je bijzondere handgemaakte oorsieraden. Met de techniek ‘Soutache Embroidery ’ worden unieke oorbellen ontworpen en gemaakt. Tevens is het mogelijk om op speciaal verzoek oorbellen te laten ontwerpen en maken, perfect passend bij je outfit.

Eind juli staat Ellemiek met haar oorbellen 4 dagen op de Bergse Krabbenfoor bij Lijstenmakerij tevens Kunst Galerie: ‘Kaders en Kunst’ te Bergen op Zoom Kortemeestraat 25. Een unieke gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met Ellemiek en haar creaties.

Ellemiek: ‘Ik geef vrouwen graag het gevoel dat zij uniek en bijzonder zijn. Door het dragen van mijn oorbellen kunnen zij hun persoonlijke karakter en outfit onderstrepen en zullen zij het stralende middelpunt zijn’.

Voor nieuwe oorbellen in de collectie en actuele info kijk je op de blogpagina in de webshop en/of volg EEE op: elleselegantearrings.nl ellemiek_de_haas

Eigenaresse: Ellemiek de Haas Statietjalk 50, Bergen op Zoom 06-28083214 www.elleselegantearrings.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).