bruisende zaken

Bij Tivoli voel  je je thuis!

Bij Tivoli voel je je thuis!

01-07-2019

Al tientallen jaren een begrip in Halsteren en omgeving: Café Zaal Tivoli. In dit gezellige en sfeervolle café staan uitbaters Diana en René vol enthousiasme voor al hun gasten klaar.

Gezelligheid staat hier bovenaan

Met de paplepel ingegoten

“We komen allebei uit een echte horecafamilie”, vertelt Diana. “Onze opa’s hadden allebei een eigen café; dit wereldje is ons dan ook met de paplepel ingegoten.” Toen het tweetal ruim zeven jaar geleden de kans kreeg om Tivoli over te nemen, grepen ze deze dan ook met beide handen aan. “En het bevalt ons hier meer dan prima.”

Vrijwel alles kan

“Tivoli bestaat niet alleen uit een bruin café, we beschikken ook over een ruime zaal, geschikt voor zo’n tachtig à negentig gasten. En mocht het gezelschap groter zijn, dan betrekken we gewoon het café zelf erbij. Vrijwel alles is bij ons mogelijk en we doen altijd onze uiterste best om de wensen van onze gasten zo goed mogelijk in te vullen.

Iedereen is welkom

Wil je er een warm of koud buffet bij, Chinese rijsttafel of misschien wel een barbecue (mits het weer zich daartoe leent), ook dat is geen probleem! Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden.”

Kenmerkend voor Tivoli is de gezellige sfeer; we vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuisvoelt. Dat maakt het werk voor ons ook zo leuk. Het voelt soms net als één grote familie. De gasten die hier komen, de verenigingen die ons als vaste stek gebruiken... iedereen is meer dan welkom en dat van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Voor een kopje koffie of een borrel, biljarten of een feestje, een koffietafel of een potje darten... Het kan allemaal bij Tivoli!”

Dorpsstraat 84, Halsteren | 0164-683913 Eigenaren: Diana en René Rens | www.cafezaaltivoli.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).