column

Je goed voelen zit in je. Ook bij jou!

Je goed voelen zit in je. Ook bij jou!

01-07-2019

Stel, je kunt kiezen: jezelf geweldig voelen met een grote lach op je gezicht of vermoeid je dagen doorkomen met een ‘net niet’ gevoel.

Of erger nog: met een gevoel alsof er over alles een donkere deken heen ligt. Dan weet je wel wat je kiest toch? Toch kiezen veel mensen om allerlei redenen (onbewust) niet voor dat goede gevoel. Durf jij er wel voor te kiezen en denk je dat het allemaal nog net wat leuker kan? Dan helpt aura healen je op weg.

Aura healing? Wat is dat?

Je geest bestaat uit meerdere chakra’s. Een soort energiepunten die aan bepaalde plekken in je lichaam zijn verbonden. Als één of meerdere chakra’s uit balans zijn, uit zich dit in fysieke en/of mentale klachten. Denk aan darm- of rugklachten, niet lekker in je vel zitten of depressieve gevoelens. Met aura healen herstellen we deze energiepunten en zorgen we dat jij je weer lekker voelt.

Een van mijn cliënten zei er het volgende over:

“Een vriendin zei dat ik naar Christien moest gaan. Ze was zelf erg enthousiast over het traject en de professionele werkwijze. Inmiddels heb ik een paar sessies gehad en ben ik net zo enthousiast! Na elke sessie voel ik me beter, met meer zelfvertrouwen. En door de gekregen oefeningen kan ik zelf direct actie ondernemen als dat nodig is. Eindelijk kan ik dingen uit het verleden loslaten, herken ik mezelf weer en zie ik de toekomst een stuk zonniger!”

Nieuwsgierig geworden en klaar om voor jezelf te kiezen?

Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Natuurgeneeskunde PLUS Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 info@natuurgeneeskundeplus.nl www.natuurgeneeskundeplus.nl De Begeleidingscoach Christien van Dijk De Vuurdoorn 16, Hoogerheide 06-19709225 christienvandijk@hotmail.com www.debegeleidingscoach.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).