column

Een kristal in huis  of op je werkplek

Een kristal in huis of op je werkplek

01-08-2019

Een kristal om je gezondheid te ondersteunen of om het leefklimaat in je huis of op je werkplek aanzienlijk te verbeteren. Veel mensen doen het af als onzin, maar het werkt écht.

voor steun en positieve energie

De reden? In een kristal zitten bepaalde elementen (zoals bijvoorbeeld fluor, ijzer of calcium) die een uitstraling hebben.

Als je ervoor openstaat, kun je die straling (die eigenlijk een frequentie is net zoals de golflengte waarop je mobiel belt of naar de radio luistert) in je opnemen. Zo kan een edelsteen je ondersteunen in je proces van dat moment.

Of je nu fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel in een veranderings- of helingsproces zit, een kristal kan je helpen.

Ook voor therapeuten kan een kristal op de werkplek wonderen verrichten doordat het meehelpt om de energie schoon en hoog te houden.

Voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijke kortingsregeling. Bel voor meer info.

24 AUGUSTUS open dag met veel nieuwe kristallen

Gankelweg 1, Oud-Vossemeer | 06-12111601 www.dekristalloods.nl | www.facebook.com/dekristalloods

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).