bruisende zaken

Jouw huid is    onze passie

Jouw huid is onze passie

01-09-2019

Huidinstituut Taiger brengt het mooiste in jouw huid naar boven. Door jouw huidconditie centraal te stellen, laten wij zien wat er met je huid mogelijk is. Want ken jij je huidconditie écht? Met een uitgebreid intakegesprek, huidmeting met geavanceerde meetapparatuur en een huidscan, wordt gekeken wat jouw huidconditie is. Hierna wordt een behandelplan gemaakt, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Kortom, wij maken een behandeling op maat, want iedere huid is uniek!

Samen met jou werken we naar een mooie gezonde huid. We werken met krachtige behandelingen en zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zélf tot activiteit aanzetten.

Wij helpen je ook graag om acne te bestrijden. Huidinstituut Taiger staat geregistreerd in het VEKTIS-bestand als erkend zorgverlener. De huidspecialist in acne.

Zorgverzekeraars vergoeden acne behandelingen daarom, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Ben je op zoek naar een huidinstituut dat net een stapje verder gaat als een standaard gezichtsbehandeling, waar huidverbetering en huidverjonging maar ook het stukje ontspanning hoog in het vaandel staan? Waar wordt gekeken wat het mooiste is voor de huid, en je zelf niet uit een menukaart hoeft te kiezen? Dan ben je bij Huidinstituut Taiger aan het juiste adres. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, of boek een 'meat and treat'-behandeling om kennis te maken met onze behandelingen. Onze missie is om samen met de klant te werken naar de perfecte, gezonde huidconditie.

“Ik heb voor acne verschillende middelen geprobeerd, zoals zalfjes van de huisarts en verschillende huidbehandelingen. Ook heb ik gelet op voeding, maar er was geen resultaat te zien. Op mijn achttiende heb ik een afspraak gemaakt bij Taiger. Meteen na de eerste behandeling kreeg ik complimenten van anderen dat mijn huid er beter uitzag. De acnebehandeling in de salon in combinatie met de producten die je thuis kunt gebruiken, geven een mooi resultaat. Ik ben erg blij dat mijn acné weg is en dat mijn huid rustig blijft. Mijn gezicht straalt weer en hiervoor wil ik Taiger en haar collega's bedanken!” Pleun

De passie van Taiger, Joëlle en Jana is om u te helpen uw huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke manier. Heeft u een gevoelige of droge huid, pigmentproblemen, grove poriën, acne, acnelittekens, rosacea, eczeem, couperose, steelwratjes, rimpels of huidverslapping en wilt u meer weten over de mogelijkheden uw huidconditie te verbeteren en/of uw huidprobleem aan te pakken? Of wilt u uw huidconditie op peil houden? Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, of boek een 'meat and treat'-behandeling om kennis te maken met onze behandelingen.

Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden!

Rijkesluisstraat 7B Oirschot 0499 323453 info@taiger.nl www.taiger.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Ecologisch tuinontwerp
Ecologisch tuinontwerp
Best-Oirschot Bruist

Laagdrempelig    leren breakdancen
Laagdrempelig leren breakdancen
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist

Passie voor dans
Passie voor dans
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist


Winter in de tuin
Winter in de tuin
Best-Oirschot Bruist

Ecologisch tuin- ontwerp
Ecologisch tuin- ontwerp
Best-Oirschot Bruist

Brug of implantaat
Brug of implantaat
Best-Oirschot Bruist

Borstkankermaand
Borstkankermaand
Best-Oirschot Bruist

Tuinieren in de herfst
Tuinieren in de herfst
Best-Oirschot Bruist

OPEN DAG
OPEN DAG
Best-Oirschot Bruist




EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best