bruisende zaken

Niet minder eten, maar anders eten!

Niet minder eten, maar anders eten!

01-02-2021

Monique van Wessum is een absolute expert op het gebied van gezonde voeding en lekker eten. Door haar jarenlange ervaring in het restaurantwezen en persoonlijke begeleiding, weet zij precies hoe je op jouw juiste gewicht komt en dat vervolgens ook kunt vasthouden.

persoonlijke Begeleiding - Raak die overtollige kilo's nu kwijt!

In haar afslankstudio vertelt Monique waarom het belangrijk is dat je er eerst voor zorgt dat je een jaar lang op je streefgewicht blijft: “Dat zorgt namelijk voor stabiliteit in gewicht voor de rest van je leven. Hoe? Door de juiste combinatie van koolhydraten, vetten en eiwitten. Door individueel advies en het organiseren van kookworkshops help ik je om op gewicht te blijven en toch lekker te eten.”

PowerSlim

“Met behulp van het PowerSlim-afslankconcept behaal je gemiddeld 1,5 kg gewichtsverlies per week. De resultaten zijn al binnen een week zichtbaar. Wekelijks kom je bij mij om te wegen en te bespreken hoe het gaat en waar je tegen aan loopt. Met zes eetmomenten per dag heb je geen hongergevoel. In drie fasen coach ik jou naar je streefgewicht en je blijft bij mij komen tot het moment dat je gewicht stabiel is. Sinds kort beschik ik ook over een geavanceerde weegschaal die garant staat voor een totale lichaamsanalyse.”

Gewichtsbehoud

“Ik blijf je na het behalen van je streefgewicht een jaar lang begeleiden en adviseren. Daarna weet je hoe je op gewicht kunt blijven. Bovendien ontvang je gratis het PowerSlim-kookboek zodat je thuis de lekkerste gerechten kunt bereiden.”

Gefermenteerde groenten

Probiotische bacteriën versterken het immuunsysteem. Probiotica komt met name voor in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals zuurkool, cottage cheese, karnemelk, yoghurt en tempeh. In deze tijd is een sterk immunsysteem natuurlijk extra belangrijk. Daarom heb ik een lekker recept voor je: gefermenteerde haricots verts met dille. Lekker voor op toast of een cracker belegd met hüttenkäse of ricotta. Maar ook heerlijk in een groene salade.

Recept

150 gr haricots verts 1 el zoetstof 2 jeneverbessen takjes dille(15 gr) laurierblaadjes knoflookschijfjes 1 bosuitje in ringen ½ rood pepertje fijngesneden kopje azijn (100 dl)
• In een pannetje de boontjes, het rode pepertje, kopje azijn en zoetstof drie minuten koken.
• Verdeel alles over drie kleine weckpotjes of een grote.
• Voeg de jeneverbessen, laurierblad, dille en knoflook toe en giet er dan nog azijn bij totdat alles onderstaat.
• Sluit de weckpot en laat een paar dagen fermenteren.

“Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakings- gesprek”

Oirschotseweg 107a Best | 06-54900412 | info@moniquevanwessum.nl www.moniquevanwessum.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Ecologisch tuinontwerp
Ecologisch tuinontwerp
Best-Oirschot Bruist

Ecologisch tuinontwerp
Ecologisch tuinontwerp
Best-Oirschot Bruist

Laagdrempelig    leren breakdancen
Laagdrempelig leren breakdancen
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist

Passie voor dans
Passie voor dans
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist


Winter in de tuin
Winter in de tuin
Best-Oirschot Bruist

Ecologisch tuin- ontwerp
Ecologisch tuin- ontwerp
Best-Oirschot Bruist

Brug of implantaat
Brug of implantaat
Best-Oirschot Bruist

Borstkankermaand
Borstkankermaand
Best-Oirschot Bruist

Tuinieren in de herfst
Tuinieren in de herfst
Best-Oirschot Bruist

OPEN DAG
OPEN DAG
Best-Oirschot Bruist



EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10957 Wijnhuis Best