bruisende zaken

Mensen weer even écht     zien lachen, dat is zo mooi!

Mensen weer even écht zien lachen, dat is zo mooi!

01-09-2022

Het team van Huidtherapie Boxtel & Best zorgt ervoor dat patiënten zich lekkerder in hun vel voelen. Met diverse behandelingen als peelings, oedeemtherapie en lasertherapie laten we mensen (weer) meer houden van hun huid!

www.huidtherapieboxtelbest.nl

Doortje Dekkers
- Putmans is het gezicht van Huidtherapie Boxtel & Best en zorgt er samen met haar team voor dat patiënten zich lekkerder in hun vel voelen. Met diverse behandelingen als peelings, oedeemtherapie en lasertherapie helpen Doortje en haar team mensen met allerlei klachten. ,,Iemand blijer en positiever de deur uit zien gaan, daar doe ik het voor.” “Ik kwam in dienst bij het Regionaal Huidcentrum en kreeg in 2015 de kans hun vestiging in Boxtel over te nemen. Medio 2017 volgde de nieuwe praktijk in Best.” Met trots kan Doortje zeggen dat haar eerste praktijk inmiddels alweer 7 jaar bestaat!

Dankbaar werk

Een belangrijk deel van haar werkzaamheden bestaat uit oedeemtherapie. Mensen met lymfoedeem
- ongewenste ophoping van vocht
- worden behandeld met een speciaal apparaat dat het vocht wegmasseert uit het lichaam.

Doortje: “Lymfoedeem ontstaat vaak bij kankerpatiënten. Zo heb ik veel vrouwen onder behandeling die borstkanker hebben of hebben gehad. Maar ook mensen die terminaal zijn, kunnen door mij behandeld worden. Ze worden niet beter, maar voelen zich wel even wat fijner. Natuurlijk zijn dit ook voor mij heftige gevallen, maar het is zo’n dankbaar werk.” En dat is precies wat Doortje zo aantrekt in het werk. Mensen zichzelf even wat beter laten voelen en weer écht zien lachen. Zoals de jonge vrouw met fikse overbeharing. Of de moeder die na een behandeling tegen striae weer een bikini aan durft te trekken. “Als een patiënt weer met een lach weggaat, dan ben ik tevreden.”

Huidtherapie Boxtel & Best De medisch opgeleide professionals van Huidtherapie Boxtel & Best willen weten wat u beweegt. Na een intake selecteert u samen met hen de behandeling en/of therapie die u weer lekker in uw vel laat zitten.

Met de modernste apparatuur, de best passende middelen en de expertise van Huidtherapie Boxtel & Best is de meest effectieve behandeling naar uw gezondere huid gegarandeerd. Een gezonde huid is veel meer dan alleen mooi. Ervaar het zelf en maak nu een afspraak. Bekijk voorafgaand onze website of bel meteen: 06 8126 4333 Met de modernste apparatuur, de best passende middelen en de expertise van Huidtherapie Boxtel & Best is de meest effectieve behandeling naar uw gezondere huid gegarandeerd. Een gezonde huid is veel meer dan alleen mooi. Ervaar het zelf en maak nu een afspraak. Bekijk voorafgaand onze website of bel meteen: 06 8126 4333 Onze behandelingen • Pigment • Overbeharing • Acne • Oedeem • Huidadvies • Littekens • Couperose/ vaatproblemen • Nazorg kanker • Huidverbeterende behandelingen • Lasertherapie • Peelingtherapie

‘Iemand blijer en positiever de deur uit zien gaan, daar doen wij het voor.’ Doortje Dekkers - Putmans huidtherapeut

Boxtel Nieuwe Nieuwstraat 20 5283 CD Boxtel Liempde Nieuwstraat 8 5298 CL Liempde Best Oirschotseweg 68 5684 NK Best 0499-745083 06 8126 4333 (WhatsApp)

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Ecologisch tuinontwerp
Ecologisch tuinontwerp
Best-Oirschot Bruist

Laagdrempelig    leren breakdancen
Laagdrempelig leren breakdancen
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist

Passie voor dans
Passie voor dans
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist


Winter in de tuin
Winter in de tuin
Best-Oirschot Bruist

Ecologisch tuin- ontwerp
Ecologisch tuin- ontwerp
Best-Oirschot Bruist

Brug of implantaat
Brug of implantaat
Best-Oirschot Bruist

Borstkankermaand
Borstkankermaand
Best-Oirschot Bruist

Tuinieren in de herfst
Tuinieren in de herfst
Best-Oirschot Bruist

OPEN DAG
OPEN DAG
Best-Oirschot Bruist




EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best