bruisende zaken

Zlim instituut voor afslanken en figuurcorrectie

Zlim instituut voor afslanken en figuurcorrectie

01-03-2019

Duurzaam resultaat Zlim Bodystyling is al meer dan 20 jaar een gerenommeerd instituut voor afslanken en figuurcorrectie. Onze methode is gebaseerd op verstandig eten en doelgericht bewegen onder deskundige individuele begeleiding. Ons motto: “afslanken met gezond verstand”. Geen poeders, pillen, proteïnen- of andere crashdiëten die slechts tijdelijk resultaat geven; wie kiest voor Zlim®, kiest voor duurzaam resultaat. Zlim® werk echt! Pak de telefoon en maak vandaag nog een afspraak.

Kies voor afslanken met gezond verstand!

Het 4 stappenplan van Zlim® Gratis figuuranalyse Iedereen is anders. Daarom analyseren we eerst je figuur en stellen we samen je persoonlijke afslankprogramma op.

Doelgericht bewegen
Je beweegt in een verwarmde cabine en krijgt individuele begeleiding om af te slanken waar jij dat wenst.

Ozontherapie
Met de ozonzuurstoftherapie behoud je een strakke en gladde huid, zelfs als je vele kilo’s verliest.

Voedingsadvies
Je krijgt advies op maat van onze diëtisten. Geen streng dieet, wel een gezond eetpatroon dat bij je leven past.

Gratis figuuranalyse
Tijdens deze figuuranalyse word je uitgebreid geïnformeerd over onze methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie wordt je persoonlijke programma opgesteld. Via de metingen weet je precies hoeveel centimeters je kunt afslanken en op welke plaatsen.

Doelgericht bewegen
Verlies centimeters waar jij het wilt. Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op die plaatsen waar jij het wilt. Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. Figuurcorrectie voor jong en oud In een aangenaam verwarmde cabine voer je onder deskundige begeleiding de bewegingen uit. Doelgericht en medisch verantwoord. De oefeningen worden immers liggend uitgevoerd, zodat je rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in de cabine bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten. De warmte verkort aanzienlijk de tijd waarin je bezig bent. Per keer ben je ongeveer 30 minuten aan het sporten. Kortom, doelgericht bewegen is gezond sporten en geschikt voor jong en oud. Ozontherapie Een revolutie voor een gezonde en strakke huid Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de zlim-methode. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. De ozonzuurstof stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Deze unieke weldaad zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en je huid perfect aansluit op de plaatsen waar overtollig vet is verdwenen. Gevolg: cellulitis vermindert of verdwijnt en je huid wordt weer mooi, strak en glad.

Voedingsadvies
Onder begeleiding van onze gediplomeerd diëtiste Amber leert u gezond en verantwoord te eten. Dat betekent keuzes maken, niet tijdelijk, maar structureel. Leren wat je beter niet kunt eten, maar ook wat je beter wel kan eten. Want het blijkt dat heel veel vrouwen dat gewoon niet weten. Ze hebben dan wel vaak een dieet gevolgd, maar hebben niet geleerd om zelf keuzes te maken.

Abonnement
Ben je na de afslankkuur eenmaal op gewicht dan kun je een abonnement afsluiten om één of twee keer per week te komen sporten, om zodoende op gewicht te blijven.

Alle onderzoeken wijzen uit, en echte deskundigen zijn het erover eens: een goede begeleiding biedt uiteindelijk de meeste kans op succes om blijvend af te slanken. En professionele begeleiding, dat is nou juist onze grote kracht. Ik wil mensen op basis van gezond verstand laten afvallen, dus met normale voeding en zonder pillen of supplementen. Het resultaat moet duurzaam zijn, dat is de kunst. Samen spreken we door wat je eet, hoeveel je eet en waarom je eet. Voldoende voedingsstoffen en variatie zijn daarbij belangrijk en je zult ervan versteld staan wat je allemaal nog wel mag eten en in welke hoeveelheden. Uiteindelijk moet het leiden tot een veranderde gedragswijze en een gezond BMI. De één moet daarvoor 10 of 20 kilo afvallen, de ander maar een paar kilo.

Tot gauw.

Amber, diëtiste Zlim Best

 

Maak een afspraak met Amber!

Zlim Best | De Waal 46, Best | 0499 37 79 00 | www.zlim.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Ecologisch tuinontwerp
Ecologisch tuinontwerp
Best-Oirschot Bruist

Ecologisch tuinontwerp
Ecologisch tuinontwerp
Best-Oirschot Bruist

Laagdrempelig    leren breakdancen
Laagdrempelig leren breakdancen
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist

Passie voor dans
Passie voor dans
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist


Winter in de tuin
Winter in de tuin
Best-Oirschot Bruist

Ecologisch tuin- ontwerp
Ecologisch tuin- ontwerp
Best-Oirschot Bruist

Brug of implantaat
Brug of implantaat
Best-Oirschot Bruist

Borstkankermaand
Borstkankermaand
Best-Oirschot Bruist

Tuinieren in de herfst
Tuinieren in de herfst
Best-Oirschot Bruist

OPEN DAG
OPEN DAG
Best-Oirschot Bruist



EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10957 Wijnhuis Best