bruisende zaken

Sporten op niveau

Sporten op niveau

01-06-2019

Next Level Gym in Best is dankzij het eGym-concept de ideale sportschool voor mensen die wel aan hun gezondheid willen werken, maar weinig tijd hebben of gewoon geen zin om heel vaak en lang te sporten. eGym is de laatste trend op fitnessgebied en stelt je in staat om binnen een half uurtje alle spiergroepen te trainen.

Een all inclusive- abonnement is al verkrijgbaar vanaf € 49,95 per maand

Eigenaresse Anita van den Broek van Next Level Gym is al sinds 1993 actief in de sportschoolwereld. “Ik heb meerdere sportscholen gehad. De laatste verkocht ik twee jaar terug. Ik wilde toen eigenlijk iets anders gaan doen, maar toen ik kennismaakte met eGym was ik meteen om. Vandaar dat we in januari 2019 zijn begonnen in Best waar we de enige aanbieder zijn van dit unieke concept.”

Kleinschalig
Bij Next Level Gym zijn klanten verzekerd van persoonlijke aandacht in een fijne sfeer. Anita vertelt: “Je kunt bij ons kiezen voor beweging, voedingscoaching of een combinatie daarvan. Het bewegen vindt vooral plaats in onze eGym-cirkel: hoogwaardige apparatuur waarmee je in een half uur alle spiergroepen kunt trainen. Na een intakegesprek en het meten van de fysieke kracht, flexibiliteit en algehele gesteldheid van de klant wordt de apparatuur eenmalig door ons ingesteld. Die persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een polsbandje.

Als je dan komt trainen en je neemt plaats op één van de acht apparaten in de eGym-cirkel dan stelt de software alles automatisch in. Je hoeft dus niets zelf in te stellen. Alles gaat automatisch dus er is ook geen sprake van het veranderen van gewichtsblokken of wat dan ook. Je gaat gewoon zitten en je kunt sporten. De software is zo uitgebreid dat je na elke zesde training automatisch een nieuw programma krijgt aangeboden. Zo kun je perfect aan je eigen doelstellingen werken.”

Diabetes
Vrouwen die bij Next Level Gym sporten kiezen vaak voor programma’s als bodyshaping en vetverbranding. Mannen richten zich meestentijds op spiergroei. “Maar het eGym-concept heeft ook speciale instellingen voor revalidatiepatiënten of mensen die te maken hebben met diabetes,”aldus Anita. “De apparaten zijn zo geavanceerd dat ze precies aanvoelen hoeveel weerstand iemand aankan.”

Drankjes inclusief
Next Level Gym is een ‘boutique-fitnessclub’ waar altijd begeleiding aanwezig is. Anita vertelt: “De persoonlijke aandacht wordt door onze klanten erg gewaardeerd. Het feit dat bijvoorbeeld de drankjes inclusief zijn en we ook een gratis handdoekenservice bieden, geeft wel aan dat we onze klanten ook graag wat luxe bieden. Mensen die hier sporten zijn geen types voor de grote massale clubs met veel drukte en herrie. Wij kennen al onze klanten persoonlijk en dat maakt het leuk.”

Vooruitgang
Je kunt bij Next Level Gym binnenlopen wanneer je wilt. Er is altijd wel plaats op één van de acht apparaten in de eGym-cirkel die je tijdens één sessie allemaal twee keer traint. eGym is naar wens ook uit te breiden met cardiotraining op crosstrainers en fietsen. “Na elke zes trainingen voeren we bij iedere klant een nieuwe krachtmeting uit. Dat werkt enorm motiverend, want aan de hand van die gegevens kun je precies zien hoeveel vooruitgang je hebt geboekt. Je kunt de trainingsresultaten en voortgang ook thuis monitoren via de eGym-app. Hartstikke handig.”

ZomerChallenge! In 6 weken Summerproof! • 6 weken lang onbeperkte deelname aan eGym • Voedingsschema op maat • Je persoonlijke eGym-app • Persoonlijke begeleiding • Gratis drankjes en handdoekenservice • eGym polsbandje Dit alles voor slechts € 69,00 p.p. Actie is geldig tot 15 september 2019. Reserveer je plek voor deze zonnige actie op vertoon van deze Bruist of stuur ons een e-mail met de vermelding “Bruist”. Je bent van harte welkom!

Bosseweg 7C Best | 0499-785341 | info@nextlevelgym.nl | www.nextlevelgym.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Ecologisch tuinontwerp
Ecologisch tuinontwerp
Best-Oirschot Bruist

Ecologisch tuinontwerp
Ecologisch tuinontwerp
Best-Oirschot Bruist

Laagdrempelig    leren breakdancen
Laagdrempelig leren breakdancen
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist

Passie voor dans
Passie voor dans
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist


Winter in de tuin
Winter in de tuin
Best-Oirschot Bruist

Ecologisch tuin- ontwerp
Ecologisch tuin- ontwerp
Best-Oirschot Bruist

Brug of implantaat
Brug of implantaat
Best-Oirschot Bruist

Borstkankermaand
Borstkankermaand
Best-Oirschot Bruist

Tuinieren in de herfst
Tuinieren in de herfst
Best-Oirschot Bruist

OPEN DAG
OPEN DAG
Best-Oirschot Bruist



EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10957 Wijnhuis Best