bruisende zaken

Huidtherapie Boxtel & Best houd van je huid!

Huidtherapie Boxtel & Best houd van je huid!

01-06-2019

Doortje Dekkers - Putmans is huid- en oedeemtherapeut en eigenaresse van Huidtherapie Boxtel & Best. In de twee vestigingen kun je terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen. Samen met medewerksters Annette van Duijnen en Romy Vermeulen zorgt ze er voor dat elke patiënt/cliënt een optimaal behandelplan krijgt.

Een intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend

Huidtherapie Boxtel & Best ontvangt onder meer veel borstkankerpatiënten met oedeemklachten. Dat wordt bijvoorbeeld behandeld door middel van massage-technieken die de afvoer van oedeem stimuleren en de opname in het lymfestelsel verbeteren.

Doortje vertelt: “Onze diensten beperken zich niet enkel tot oedeemtherapie. Patiënten met oedeemklachten kunnen bij ons ook terecht voor wondzorg, het aanmeten van kousen en inzwachtelen.”

Compleet aanbod
Op het gebied van huidverbetering heeft Huidtherapie Boxtel & Best een naam hoog te houden. “Wij bieden alle soorten behandelingen aan; oedeemtherapie dus, maar ook therapie op het gebied van littekens, acne, couperose, pigmentvlekken, overbeharing en huidverbeterende behandelingen. Een heel compleet aanbod dus.” Volgens Doortje is het een voordeel dat Huidtherapie Boxtel & Best een kleinschalige praktijk is: “Dat maakt het heel persoonlijk. Vooral medische patiënten vinden dat belangrijk. Logisch, want je bouwt echt een band op. Sommigen zie je drie jaar en in het begin wel twee keer in de week. Het werken met terminale patiënten is niet altijd even makkelijk, maar het is wel heel dankbaar. Het feit dat je sowieso mensen helpt om hun klachten te verminderen, maakt ons werk heel mooi. Het medisch of cosmetisch mooier maken van de huid en die gezond houden is altijd het doel.”

Kwaliteitsregister
De medewerksters van Huidtherapie Boxtel & Best zijn opgeleid aan het hbo en aangesloten bij het kwaliteitsregister. Doortje vertelt: “Al onze behandelingen worden op deskundige en verantwoorde wijze uitgevoerd. Dat is echt belangrijk, want iedereen kan een laserapparaat kopen en behandelingen aanbieden, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je behandelaar goed opgeleid is en dus weet wat diegene doet.

Je wilt natuurlijk niet dat er verbranding optreed bij het laseren of dat een peeling niet goed wordt uitgevoerd. Wij werken bovendien alleen met de juiste verzorgingsproducten en die hoeven niet altijd duur te zijn. ”

Doortje heeft ook nog tips met betrekking tot huidverzorging. “Sommige mensen ondergaan te veel behandelingen en nemen dan niet de tijd om goed te herstellen. Daarnaast adviseren wij ook altijd om voldoende zonbeschermingsproducten te gebruiken en bij klachten niet te gaan krabben, maar er meteen naar te laten kijken.”

Intake
Het is duidelijk: de medisch opgeleide professionals van Huidtherapie Boxtel & Best willen weten wat u beweegt. Na een intake selecteert u samen met hen de behandeling en/of therapie die u weer lekker in uw vel laat zitten.
Bij Huidtherapie Boxtel & Best wordt er gewerkt met de modernste apparatuur en de best passende middelen. Aangevuld met de expertise van de medewerksters zorgt dat ervoor dat u verzekerd bent van de meest effectieve behandeling op weg naar een gezonde huid.

Afspraak
Doortje vat het treffend samen: “Een gezonde huid is veel meer dan alleen mooi. Ervaar het zelf; maak nu een afspraak of bekijk onze behandelingen op de website.”

De behandelingen worden vaak vergoed door de zorgverzekering.

Nieuwe Nieuwstraat 20 Boxtel | Oirschotseweg 28a Best 06 - 81 26 43 3 3 | info@huidtherapieboxtelbest.nl www.huidtherapieboxtelbest.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Goed afscheid nemen?
Goed afscheid nemen?
Best-Oirschot Bruist


Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Best-Oirschot Bruist

Hoop doet leven
Hoop doet leven
Best-Oirschot Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Best-Oirschot Bruist


Perfecte make-up!
Perfecte make-up!
Best-Oirschot Bruist

Knit & Needle Café
Knit & Needle Café
Best-Oirschot Bruist


Vet bevriezen =  vet verliezen!
Vet bevriezen = vet verliezen!
Best-Oirschot Bruist

Goede voornemens?
Goede voornemens?
Best-Oirschot Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
Best-Oirschot Bruist

Pijn door een nieuw kunstgebit?
Pijn door een nieuw kunstgebit?
Best-Oirschot Bruist

Oude Raadhuis Oirschot
Oude Raadhuis Oirschot
Best-Oirschot Bruist

Make it december  to remember
Make it december to remember
Best-Oirschot Bruist

Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
Best-Oirschot Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).