bruisende zaken

Luxe familiehotel voor echte levensgenieters

Luxe familiehotel voor echte levensgenieters

01-09-2019

De naam van Ela Quality Resort in Belek zegt het al: dit hotel straalt één en al kwaliteit uit. Het hotel is uitstekend geschikt voor koppels, maar ook voor gezinnen. Het ligt direct aan het strand en is ruim opgezet. De kamers, van de standaardkamers en Lake Side kamers tot aan de Presidential Suites, zijn werkelijk prachtig.

Voor meer info en reserveringen: www.elaresort.com

In de suites liggen in de kamers zelfs voor de kinderen badjassen klaar. Daarnaast heeft de Presidential Suite een extra verdieping met bovenop het dak een eigen jacuzzi. Ook de badkamer is voorzien van een jacuzzi. De Family Suites hebben eveneens een extra verdieping. Deze kamers zijn volledig ingericht voor families.

Er zijn in het Ela Quality Resort meerdere zwembaden met glijbanen en uiteenlopende faciliteiten afgestemd op verschillende leeftijden. Voor kinderen van 1 tot 17 jaar is er Everland Q Kids Club. Binnen deze club zijn vier verschillende leeftijdsgroepen. Voor tieners is er een apart gedeelte met eigen bar, waar natuurlijk geen alcohol wordt geschonken. Hier is het bijvoorbeeld mogelijk om dj-lessen te volgen. Ook heeft het Ela Quality Resort een open Q City: een nieuw opleidings- en entertainmentcentrum, waar kinderen verschillende beroepen kunnen ontdekken.

Het hotel heeft 8 restaurants, waarvan 7 à la carte. Een van deze restaurants is uitsluitend voor volwassenen. Ook in het hoofdrestaurant is een gedeelte uitsluitend voor volwassenen ingericht. Voor ouders die graag tijdens hun vakantie even vrije tijd voor zichzelf willen hebben, is het mogelijk om een oppas te regelen. Ook kun je er een personal trainer inhuren.

Wil je even een momentje voor jezelf? Dat kan in de hammam, sauna of boek een van de verschillende massages in het wellnesscenter. Neem daarna een duik in het binnenzwembad waar ook een Vitamin bar aanwezig is. Hier kun je elke dag mixdrankjes nuttigen van vers geperste groenten en fruit. Of doe elke dag mee met de sportactiviteiten zoals crossfit training.

De service van de obers in de restaurants is ongekend. Vooral in het Italian restaurant weten ze de gasten goed te verwennen. Niks laten ze aan het toeval over, want zelfs als het een keer regent, krijg je poncho’s mee. Wil jij met het gezin wat meer privacy hebben? Dan is het Family Lake House de oplossing. Deze is geschikt voor maximaal 18 personen en je krijgt er persoonlijke bediening. Kortom: het Ela Quality Resort is een echte aanrader als je een all- inclusive resort in Turkije zoekt.

Bedankt voor de goede service en graag tot de volgende keer.

Marcel en Lea Bossers en kinderen.

lskele Mevkii, Belek, Antalya, Turkije, +90 444 1 352

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

De Mik  bruist…
De Mik bruist…
Brasschaat Bruist

Met succes afvallen?
Met succes afvallen?
Brasschaat Bruist


Bruisende  Henri Coene
Bruisende Henri Coene
Brasschaat Bruist

Cesar bruist!
Cesar bruist!
Brasschaat Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Brasschaat Bruist


Borstvergroting?
Borstvergroting?
Brasschaat Bruist

Wil je stijl haar?
Wil je stijl haar?
Brasschaat Bruist
Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
Brasschaat Bruist

Wie is Frans Bellens?
Wie is Frans Bellens?
Brasschaat Bruist

Uit liefde voor de huid
Uit liefde voor de huid
Brasschaat Bruist

Bruisend Casa Callenta
Bruisend Casa Callenta
Brasschaat Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).