Adverteren werkt!

bruisende zaken

Geef een waardig en  uniek afscheid

Geef een waardig en uniek afscheid

01-12-2019

Een overlijden komt altijd onverwacht. Afscheid nemen is niet eenvoudig. In deze moeilijke tijden staan wij je bij en verzorgen de uitvaart van je geliefde of familielid. We garanderen een persoonlijke aanpak en komen tot bij je thuis indien gewenst.

Wist je dat? Ook als u reeds van een uitvaartverzekering geniet, u steeds vrije keuze van begrafenisondernemer heeft.

Uw verdriet, onze zorg

“Alles draait om zorg bij een uitvaart. Wij kiezen dan ook heel bewust voor de benaming uitvaartzorg. Wij nemen je zorgen over en helpen bij het opstellen van de ceremonie, het regelen van de uitvaart en de muziek en het kiezen van een locatie voor de koffietafel. Hierbij kan je naast de traditionele en klassieke stijlen ook kiezen voor een modernere manier.

Het rouwproces komt voor ons op de eerste plaats bij het heengaan van een geliefde. Om de familie van de overledene dit in alle rust te laten verwerken, nemen wij alle administratieve en financiële zaken van jou over; het opzeggen van je water-, elektriciteit-, telefoonabonnementen enz. We zijn ook dag en nacht bereikbaar om je vragen te beantwoorden en de beste hulp te verlenen.”

Eigen manier

“Elke familie verwerkt een overlijden op haar eigen manier. Wij geloven sterk dat alles kan en mag wanneer men afscheid neemt van een geliefde. Zo is het mogelijk om een plechtigheid thuis of op eender welke locatie te laten doorgaan. Je kan ook kiezen voor een biologisch afbreekbare urn zodat deze kan uitgroeien tot plant of boom.

Ons professioneel team heeft zowel mannen als vrouwen als dragers/draagsters. De keuze ligt echter volledig bij jullie. Het is ook mogelijk dat je zelf de kist of urn mee wil begeleiden. Alles moet mogelijk zijn om het afscheid op een eigen persoonlijke manier te verwezenlijken.” Contacteer ons gerust voor vrijblijvende informatie over alles wat met een uitvaart te maken heeft.

Kapelsesteenweg 309, Ekeren Bredabaan 439, Brasschaat 03 434 33 32 – 0497 83 05 40 info@uitvaartzorg-delelie.be www.uitvaartzorg-delelie.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Een Bruisende Ondernemer
Een Bruisende Ondernemer
Brasschaat Bruist


De Mik  bruist…
De Mik bruist…
Brasschaat Bruist

Met succes afvallen?
Met succes afvallen?
Brasschaat Bruist


Bruisende  Henri Coene
Bruisende Henri Coene
Brasschaat Bruist

Cesar bruist!
Cesar bruist!
Brasschaat Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Brasschaat Bruist


Borstvergroting?
Borstvergroting?
Brasschaat Bruist

Wil je stijl haar?
Wil je stijl haar?
Brasschaat Bruist
Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
Brasschaat Bruist

Wie is Frans Bellens?
Wie is Frans Bellens?
Brasschaat Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).