Adverteren werkt!

bruisende zaken

Hip & toegankelijk… met hoogwaardige menu’s

Hip & toegankelijk… met hoogwaardige menu’s

01-12-2019

Funky eten in een luxueus, tijdloos kader, pal in het centrum van Antwerpen? Het kan in De Godevaart. Uitbater Jeremie Landweer staat er om bekend vaak uit te pakken met coole initiatieven, opzienbarende samenwerkingen en in het oog springende vernieuwingen en dat is ook nu niet anders. De kaart werd onlangs opnieuw vernieuwd en zowel het reguliere cliënteel als nieuwe bezoekers kunnen zomaar eens 19 (!) nieuwe gerechten ontdekken!

De Godevaart wenst u fijne feestdagen!

Dineren in een toprestaurant dat al heel wat accolades heeft binnengehaald, maar toch voldoende toegankelijk is: dat is de visie die De Godevaart. We hebben al vaak geschreven dat een hoogstaande, simpel ogende keuken aanbieden soms moeilijker is om te brengen dan schotels waar tientallen handelingen voor nodig zijn en dat is hier zeker ook het geval: de aantrekkelijke, laag geprijsde lunchmenu’s verhullen een hoogwaardige gastronomie.

Natuurlijk begint alles bij de ingrediënten en ook daar wordt enorm veel aandacht aan besteed: hier staat duidelijk een keukenteam met productkennis, dat kiest voor gezonde, seizoensgebonden ingrediënten.

Binnentuin Ook uitzonderlijk: de prachtige en uiterst gezellige binnentuin. Wanneer het wat kouder is, is het hier ook aangenaam toeven en worden er vaak voorzieningen getroffen om toch ook buiten een glaasje te kunnen drinken of het bestek op te nemen. Immers: de klant voldoende opties geven, dat is iets waar dit restaurant met stip voor getekend heeft.

Catering Nieuw is ook dat De Godevaart is begonnen met een eigen cateringdienst, De Godevaart Catering, die zowel in binnen- als buitenland actief is. Nu kan men dus tot buiten de landsgrenzen proeven van de gerechten die de chef van het restaurant naar buiten brengt! In België zijn De Godevaart Catering en Pur Sang actief in geweldige plaatsen als het trendy Felix Pakhuis en de indrukwekkende Bourla Schouwburg
- locaties die je zeker eens moet ontdekken.

Sfeervol en voortreffelijk eten, breng ons een bezoek!

Openingstijden Maandag t/m zaterdag: 12:00-15:00 & 18:00-22:00 Zondag gesloten. Wil je echter een groepsreservatie maken, dan openen wij graag ons restaurant voor jou op aanvraag! (afhankelijk van aantal deelnemers en budget) Voor meer informatie hierover kan je ons altijd bellen of mailen.

2019-12-06 De Godevaart | Sint Katelijnevest 23, 2000 Antwerpen | 03/231.89.94 | info@degodevaart.be | www.degodevaart.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Een Bruisende Ondernemer
Een Bruisende Ondernemer
Brasschaat Bruist


De Mik  bruist…
De Mik bruist…
Brasschaat Bruist

Met succes afvallen?
Met succes afvallen?
Brasschaat Bruist


Bruisende  Henri Coene
Bruisende Henri Coene
Brasschaat Bruist

Cesar bruist!
Cesar bruist!
Brasschaat Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Brasschaat Bruist


Borstvergroting?
Borstvergroting?
Brasschaat Bruist

Wil je stijl haar?
Wil je stijl haar?
Brasschaat Bruist
Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
Brasschaat Bruist

Wie is Frans Bellens?
Wie is Frans Bellens?
Brasschaat Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).